Gebruik kortingscode btwnee en krijg nú 21% BTWnee korting!

Nú bij Beddenreus: Click & Collect

Bestel en haal af in jouw Beddenreus winkel!

 

Beddenreus Click en collect

Wat is Click & Collect?

Met Click & Collect kun je online producten bekijken, telefonisch bestellen en afhalen bij een door jou gekozen Beddenreus winkel. En dat is fijn als je niet lang wilt of kunt wachten! Je belt het centrale Beddenreus Click & Collect telefoonnummer, toets je postcode in en geeft je bestelling door. De producten worden voor je apart gezet in het dichtstbijzijnde filiaal. Easy! Vervolgens haal je je bestelling, op de aangegeven datum en binnen het aangegeven tijdslot, op bij het afhaalpunt van jouw gekozen Beddenreus winkel. Zo weet je zeker dat je je bestelling direct in je slaapkamer hebt en je verzekerd bent én blijft van een goede nachtrust!

Je kunt jouw bestelling telefonisch doorgeven en ophalen van maandag tot en met zaterdag tussen 13.00 en 17.00 uur. Geef je bestelling telefonisch door 0413 33 8947

 

Bel nu

Stap voor stap uitleg click&collect beddenreus

Click & Collect stap voor stap

  1. Bekijk online ons assortiment. Welk product ga jij bestellen?
  2. Bel tussen 13.00 en 17.00 uur naar 0413 33 89 47. Door het intoetsen van jouw postcode wordt je automatisch doorgeschakeld met de dichtsbijzijnde Beddenreus winkel.  Geef jouw bestelling door en spreek met onze medewerker een datum en tijdsslot af. Je ontvangt een e-mail met een orderbevestiging en een bevestiging van de dag en het tijdsslot waarop je je bestelling kunt afhalen. Let op: eerder ligt je bestelling nog niet voor je klaar!
  3. Haal je bestelling op het afgesproken tijdstip op in de afgesproken winkel. Je orderbevestiging is het afhaalbewijs. Bij het tonen van de orderbevestiging  ontvang je jouw order. Je betaalt tijdens het afhalen met de pin. Contante betalingen of andere betaalmogelijkheden zijn niet mogelijk.

Geef je bestelling telefonisch door 0413 33 8947

Bel nu


Ook dit doen we samen!

We vinden het fijn als je daarom met het volgende rekening houdt:

  • Houd 1,5 meter afstand
  • Zorg dat je jouw afhaalbewijs (orderbevestiging) bij de hand hebt. Dit mag zowel online (op je mobiel) als geprint
  • Blijf thuis bij verkoudheidsklachten
  • Volg altijd de instructies van onze medewerkers op
  • Op alle Click & Collect orders gelden onze online verkoopwaarden

 

De meest gestelde vragen op een rij

Nee, dit gaat helaas niet lukken, omdat dit gevolgen kan hebben voor de voorraad van jouw gekozen producten.

Ja hoor dat is geen probleem! Zorg er wel even voor dat hij of zij je afhaalbewijs (orderbevestiging) meeneemt, want alleen dan kunnen wij je bestelling meegeven.

Daarvoor ben je welkom in een van onze winkels.

Zoek dichtsbijzijnde winkel

Kijk hier voor meer informatie over retourneren of neem even contact op met onze klantenservice.

Jazeker! Het afhaalmoment  spreek je altijd zelf, in overleg met onze verkoopmedewerker, af.

Na je bestelling maken we deze direct compleet en ontvang je per e-mail je afhaalbericht met daarin de bevestiging van datum en tijd. De levertijd voor Click&Collect bestellingen komt overeen met de levertijd zoals vermeld op de website. 

Geen zorgen! Neem even opnieuw telefonisch contact op met de winkel waar je je bestelling af zou halen voor het plannen van een nieuw afhaalmoment.

Ja! Ons gehele assortiment kun je telefonisch bestellen en ophalen bij de gekozen Beddenreus winkel. Op sommige producten zit een langere levertijd dan op andere. Dit bespreken onze medewerkers altijd met je! 

We kunnen in dit geval een normale bestelling voor je aanmaken, zodat dit product alsnog bij jou thuis bezorgd wordt. Mocht je hierbij hulp of advies willen, kun je altijd contact met ons opnemen! 

Ja uiteraard, hiervoor gelden dezelfde annuleringsvoorwaarden zoals we deze hebben voor online bestellingen. Je vindt ze in de online verkoopvoorwaarden.

Hiervoor kunnen verschillende redenen zijn, die we op het moment niet altijd inzichtelijk hebben per bestelling. Vervelend, maar probeer het op een later moment nog een keer te bestellen of neem even contact op met de betreffende winkel.

Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing