MENU

Bezorging

 
Nu bij Beddenreus, alle weborders vanaf 20,-


Bezorggebied

Beddenreus bezorgt alle webshop bestellingen in heel Nederland en in een gedeelte van Duitsland aan huis.

Bekijk de lijst met postcodegebieden in Duitsland >>

Beddenreus bezorgt bestellingen helaas niet in België.


Nú alle weborders boven 20.- GRATIS thuisbezorgd

  • Beddenreus is altijd op zoek naar de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Dit geldt ook voor de bezorging van jouw nieuwe online aankoop. Daarom laat Beddenreus alle grote producten (zoals boxsprings, ledikanten, matrassen en bedbodems) bezorgen door de ervaren bezorgers van Beter Bed. Is jouw weborder boven 20.-? Dan wordt deze nu zelfs GRATIS thuisbezorgd. Voor bestellingen onder 20.- wordt 3.95 bezorgkosten berekend.
  • Beddenreus laat losse online bestellingen bedtextiel (zoals dekbedden, kussens, dekbedovertrekken, hoeslakens en moltons) thuisbezorgen door PostNL.


Dag van bezorging

  • Eén werkdag voor de bezorgdatum ontvang je een sms met het tijdvak waarin je bestelling bij je bezorgd wordt. Let op: dit is slechts een indicatie. Mede door de drukte op de wegen is het onmogelijk om precies te zeggen hoe laat de bezorgers bij je aanbellen. Daarom vermelden wij een tijdvak van drie uur waarin je ons kunt verwachten.
  • En op de dag van bezorging bellen onze bezorgers je 10 tot 30 minuten voor het exacte levermoment. 
  • Bestel je op werkdagen voor 13.00 uur, dan wordt je bestelling door PostNL de volgende dag bezorgd. Je ontvangt een email van PostNL met een Track & Trace nummer.


Je bestelling in ontvangst nemen

De bezorgers zetten je producten meteen in de goede ruimte. Wel zo makkelijk voor jou! Hiervoor rekenen ze wel op een vrije doorloop. Gaat het om grote producten? Zorg dan dat de route of het trappengat vrij is en haal kwetsbare spullen, fotolijstjes en andere accessoires tijdelijk weg. Zo weten we zeker dat er niets beschadigd.