MENU

Goede nachtrust, betere prestaties

Comfort met een grote C

Een boxspring staat gelijk aan op en top comfort. Comfort met een grote C. Hoe dat kan? Er liggen als het ware twee matrassen op elkaar. Dat slaapt héérlijk! De bedbodem bestaat uit een gestoffeerde box met veren, die over de volledige breedte veerkracht geeft. Daarbovenop ligt een gestoffeerd matras, meestal in dezelfde kleur als de gestoffeerde box. Je kunt er ook voor kiezen om er een wit matras op te leggen, of je eigen matras, als die nog van goede kwaliteit is.

Langere levensduur

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je matras genieten. Dan zit je bij een boxspring goed. Omdat een matras op een boxspring minder tegendruk krijgt, heeft het een langere levensduur. Je wordt uitgerust wakker omdat het matras je lichaam op meerdere plaatsen ondersteunt, ook wel comfortzones genoemd. Bij Beddenreus hebben we matrassen met verschillende comfortzones. Laat je goed adviseren in één van onze winkels en kies welk matras je het best past. Of bestel je boxspring gemakkelijk online! Tijdelijk worden alle online bestellingen gratis bij je thuisbezorgd.

> Bekijk onze collectie boxsprings

> Zoek een winkel bij jou in de buurt

Gezonde nachtrust

Elke ochtend fris en fruitig naast je bed? Dat wil iedereen wel! Het zal in elk geval niet aan de boxspring liggen, want dankzij de bijzonder goede ventilatie ben je zeker van een gezonde nachtrust. Dat is onder meer te danken aan de bedbodem van de boxspring, de gestoffeerde box kent een open structuur die zorgt voor een goede ventilatie.

Hip en compact

Je kunt geen woontijdschrift openslaan of je ziet ‘m staan: de boxspring. Het is één van de populairste bedden van deze tijd. Natuurlijk vanwege het slaapcomfort én vanwege zijn hip en compact design. Een boxspring heeft geen bedombouw. Dat maakt het ontwerp makkelijk toepasbaar in vrijwel elk type slaapkamer. Veel gebruikers ervaren een boxspring daarom ook als extra prettig: zonder bedombouw heb je het gevoel meer ruimte te hebben.

> Bekijk alle boxsprings in onze collectie 

Bijpassende hocker? > Bekijk onze hockers!