MENU

Veiligheid en privacy

Privacyverklaring

Jouw privacy is een serieuze zaak. Zeker op internet, waar het niet altijd even duidelijk is wat wél en wat niet over je bekend is of wordt. Beddenreus respecteert jouw privacy en zorgt ervoor dat zij handelt in overeenstemming met de privacy wetgeving.
In deze privacyverklaring leggen wij uit hoe wij omgaan met jouw persoonsgegevens en wat je rechten zijn met betrekking tot de verwerking van je persoonsgegevens. 

Toepasselijkheid privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van Beddenreus B.V. Beddenreus is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder het nummer 16062358 0000 en is gevestigd aan de Linie 27 in (5405 AR) UDEN. 
Beddenreus is de verantwoordelijke voor de verwerking van jouw gegevens. Beddenreus stelt vast welke gegevens worden verwerkt, op welke manier, met welk doel en hoe lang. 
Deze privacyverklaring is van toepassing op iedere verwerking van persoonsgegevens op onze (potentiële) klanten en gebruikers van onze website.

Contact

Voor al jouw vragen of opmerkingen over ons privacy beleid kunt je contact met ons opnemen.
  • Per email: info@beddenreus.nl
  • Per telefoon: 0413 - 33 89 44
  • Ma t/m vr: 08.00 - 20.00 uur
  • Zaterdag: 10.00 - 16.00 uur

Gebruik van je gegevens

Wij zijn verantwoordelijk voor de verwerking van alle persoonlijke gegevens die je aan ons doorgeeft. Wanneer je bijvoorbeeld een bestelling plaatst, jezelf aanmeldt voor onze nieuwsbrief of een account aanmaakt op onze website, ontvangen wij jouw naam, adres, telefoonnummer en e-mailadres.
Alle gegevens die je aan ons doorgeeft, worden door ons opgeslagen en uitsluitend voor de volgende doeleinden gebruikt:
  • om uitvoering te geven aan een overeenkomst die we met je gesloten hebben. Dit betreft onder meer het verwerken van je bestellingen en betalingen, het verzenden van e-mailberichten over de bezorgstatus, het contact over de bezorging van jouw bestellingen en het uitvoeren van een identiteitscontrole als je met creditcard betaalt;
  • voor interne en automatische verwerking binnen ons concern, ten behoeve van een verantwoord klantenbeheer;
  • voor het toesturen van eigen commerciële aanbiedingen en nieuwsbrieven, als je je hiervoor hebt opgegeven;
  • om je per e-mail te vragen om feedback over producten en diensten die wij aan je geleverd hebben;
  • voor het beheren van je account op onze website en om winkelen via www.beterbed.nl voor je zo aangenaam mogelijk te maken. Zo slaan wij bijvoorbeeld de gegevens op met betrekking tot jouw bestellingen en het gebruik van onze website. Hierdoor kunnen wij de website personaliseren en je producten aanbevelen die je mogelijk interessant vindt.
  • Indien je achterblijft met de betaling van een openstaande vordering, kunnen wij je persoonsgegevens daarnaast doorgeven aan organisaties als kredietcontrole- of incassobureaus, zodat zij incasso’s en krediet- en identiteitscontroles uit kunnen voeren.

Welke gegevens bewaren we?

  • De gegevens welke vereist zijn voor de uitvoering en verwerking van jouw bestelling en afhandeling van service; zoals naam, adres, woonplaats, telefoonnummer en e-mailadres en overige persoonsgegevens die je actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie en telefonisch contact 
  • Bij het bezoeken van onze websites verwerken wij gegevens van je, zoals het IP-adres van jouw computer, smartphone, smartwatch of tablet, het type browser, de bezochte web- of app pagina’s en de duur van een bezoek/sessie. Deze gegevens gebruiken wij om onder meer om onze dienstverlening zo goed mogelijk op jouw wensen aan te passen. Met deze gegevens kunnen wij je persoonlijke aanbiedingen doen.  
  • Het IP-adres van je computer, smartphone, smartwatch of tablet, het type browser, de bezochte web- of app pagina’s en de duur van een bezoek/sessie gebruiken wij tevens om onze Websites technisch en functioneel te beheren en de beveiliging van onze websites te optimaliseren.

Doorgeven van informatie aan derden 

Wij behandelen jouw gegevens vertrouwelijk en geven deze alleen aan onze partners die wij hebben ingeschakeld voor de uitvoering van de hiervoor genoemde doeleinden. Zo geeft Beddenreus jouw gegevens bijvoorbeeld aan leveranciers en verzendpartners in verband met het verzenden en bezorgen van jouw bestelling en het verzenden van nieuwsbrieven of andere communicatie van Beddenreus. Deze dienstverleners zullen optreden als verwerker. Zij mogen de gegevens uitsluitend in onze opdracht verwerken. Wij hebben met deze verwerkers een verwerkersovereenkomst. Hierin wordt de verwerker verplicht om alle wettelijke bepalingen en de bepalingen uit dit Privacybeleid na te leven.
Zonder jouw toestemming verstrekken wij verder geen gegevens aan derden, tenzij wij op grond van een wettelijke bepaling daartoe verplicht zijn
Uiteraard worden jouw gegevens ook door onze partners vertrouwelijk behandeld en niet aan derden gegeven.

Beveiligingsmaatregelen

Ter bescherming van jouw persoonsgegevens hebben wij passende technische en organisatorische maatregelen getroffen. Hiermee worden de Gegevens beveiligd tegen verlies of enige vorm van onrechtmatige verwerking.

Inzagerecht, verwijdering en vragen

  • U kunt altijd inzage krijgen in de gegevens die wij van je verzamelen en verwerken. Dit verzoek kunt je doen door middel van het contactformulier.
  • Indien je naar aanleiding van dit verzoek gegevens wil laten corrigeren of verwijderen kunt je contact met ons opnemen via het contactformulier.
  • Wil je je afmelden voor onze nieuwsbrief? Doe dit dan via de link onderaan elke e-mail nieuwsbrief. 

Wijzigingen

Dit privacybeleid kan worden gewijzigd. Wij adviseren je dit Privacybeleid regelmatig na te lezen op eventuele wijzigingen. De laatste versie van dit Privacybeleid is van 14 mei 2018.

Klachten

Indien je een klacht heeft over de verwerking van jouw persoonsgegevens kunt je contact met ons opnemen. Mochten wij er onverhoopt onderling niet uitkomen dan kunt je een tip geven aan de toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens, door middel van een online formulier:https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons. De Autoriteit kan naar aanleiding van jouw tip besluiten een onderzoek te starten. U kunt ook met een klacht naar de rechter gaan.  

Cookies

Cookies zijn eenvoudige kleine tekstbestanden die door jouw browser worden opgeslagen op de harde schijf of in het geheugen van jouw computer of mobiele apparaat. Cookies kunnen jouw computer of apparaat, of de bestanden die daarop zijn opgeslagen, niet beschadigen.
Wij gebruiken cookies om informatie te verzamelen over het gebruik van onze diensten, zodat wij deze kunnen verbeteren en aan kunnen passen aan de wensen van onze bezoekers. Daarvoor maken wij gebruik van functionele cookies. Deze cookies stellen ons in staat je te herkennen bij een volgend bezoek, bijvoorbeeld bij te houden welke producten je in jouw winkelwagen hebt liggen en ervoor te zorgen dat jouw instellingen en voorkeuren behouden blijven. U hoeft dan niet bij ieder bezoek aan onze website opniejouw jouw inloggegevens in te voeren. Daarnaast gebruiken we cookies voor statistische doeleinden, bijvoorbeeld om te kunnen zien hoe vaak onze website wordt bezocht en welke pagina’s en producten er worden bekeken. Deze gegevens helpen ons bij het verbeteren van onze website.
Als je ook de advertentiecookies accepteert, kunnen we de door je bezochte internetpagina’s registreren en vervolgens advertenties op websites van derden of informatie en aanbiedingen op onze eigen webshops op jouw voorkeur(en) afstemmen. Als je deze cookies wilt accepteren, kunt je dat doen via de volgende link.
Via de browserinstellingen op jouw computer kunt je cookies die al geplaatst zijn, verwijderen en het plaatsen van jouw cookies weigeren. Instructies voor het aanpassen van de cookie-instellingen vindt je onder 'Help' in de menubalk van de meeste browsers. Indien je cookies weigert en/of verwijdert, kunt je mogelijk niet van alle functionaliteiten van de website gebruikmaken.

Veilig betalen

In onze webwinkel kunt je betalen met iDEAL, Mastercard, PayPal en Visacard. Beddenreus zorgt voor het hoogste niveau van beveiliging en encryptiemethoden die beschikbaar zijn voor het verwerken van online betalingen. Jouw (betalings)gegevens zijn veilig wanneer je jouw online aankoop bij ons doet. Als je met een creditcard betaalt, behouden we ons het recht voor een identiteitscontrole uit te voeren.