MENU

Annuleren of retourneren van je bestelling

Volgens de wet ‘Koop Op Afstand’ kun je jouw webshopbestelling kosteloos ontbinden binnen 14 dagen nadat jij of een door jou aangewezen derde het product heeft ontvangen. Hierbij gelden de volgende voorwaarden:

- Het product zit voor zover als mogelijk nog in de originele en verpakking. Je mag het product slechts beoordelen en proberen, zoals je een product in een fysieke winkel ook mag beoordelen. Beddengoed hoeft bijvoorbeeld niet uit de verpakking te worden gehaald en een matras of topdekmatras mag geprobeerd worden, mits de plasticbeschermhoes niet wordt verwijderd. Dit laatste kan als verzegeling* gelden.

- Ga je verder dan hetgeen wettelijk mag, dan kunnen wij daarvoor waardevermindering in rekening brengen bij het terugstorten van het bedrag.

- Het product is niet speciaal voor jou aangepast. Maatwerk is namelijk uitgezonderd van het herroepingsrecht. Dat houdt in dat indien wij een product aanpassen aan wensen en specificaties door jou opgegeven, dan kan het product niet geretourneerd worden.

- *Producten die om hygiënische en/of gezondheidsredenen niet kunnen worden geretourneerd en waarvan de verzegeling is verbroken, zijn ook uitgezonderd van het herroepingsrecht. Enkel verzegelde producten kunnen dus worden geretourneerd, indien er sprake is van deze productcategorie.

Meer informatie over het herroepingsrecht vind je op de pagina Ruilen en retourneren

Aanvraag voor annulering van je bestelling

Wil je jouw bestelling annuleren, dan verzoeken wij je om onderstaand formulier in te vullen of download hier het modelformulier. Je ontvangt een bevestiging van deze aanvraag op het e-mailadres wat je bij het plaatsen van de order hebt opgegeven.
Onze Customer Service neemt vervolgens contact met je op om de retourprocedure met je te doorlopen.

Annuleren of retourneren van je bestelling

Het ordernummer is niet correct ingevuld.

Vul a.j.b. je ordernummer in.
Dit ordernummer vind je in de orderbevestiging.

Je kunt dit formulier alleen gebruiken voor bestellingen die op deze website zijn gedaan.

Vul a.j.b. je aanhef in

Vul a.j.b. je voornaam in

[br.page.cancel.form.middleName.error]

Vul a.j.b. je achternaam in

Vul a.j.b. je straatnaam in

Vul a.j.b. je woonplaats in

Vul hier a.j.b. in welke artikelen je wilt annuleren.
Eventuele aanvullende opmerkingen/vragen kun je hier ook in kwijt.