Nu 15% éxtra korting bij aankoop van 2 producten* 

Klachten

Klachten

Terug naar overzicht

Heb je een klacht?

Wij doen er alles aan om je de best mogelijke service te bieden. Natuurlijk kan er helaas altijd iets mis gaan. We lossen de klacht graag zo snel mogelijk samen met jou op.

Wij kunnen je het snelst van dienst zijn wanneer je contact opneemt met onze klantenservice. Hiervoor kun je telefonisch contact opnemen via 0413 – 33 89 44 of een e-mail sturen via [email protected] Heb je een ordernummer? Vermeld deze dan bij de klacht, dan kunnen wij je nog sneller helpen.

Ben je niet tevreden met de oplossing van een van onze medewerkers? Dan kun je per e-mail een klacht indienen via [email protected] Binnen 14 kalenderdagen geven we je een inhoudelijke reactie. 

Is je klacht niet eerder bij ons bekend gemaakt, dan zal één van onze medewerkers deze eerst met je oppakken via de reguliere wegen.

Onafhankelijke geschillencommissie

Als je vindt dat je klacht niet goed is opgelost, dan kun je terecht bij de onafhankelijke geschillencommissie.

Mocht je het niet eens zijn met de oplossing of komen we er samen niet uit? Dan kun je je klacht voorleggen aan de Geschillencommissie via het Europees ODR-platform.

Advies bij plaagdieren

De bedwants (ook wel bekend onder de naam wandluis) komt tegenwoordig weer vaker voor in Nederland. De insecten zijn niet gevaarlijk voor mensen, maar zorgen wel voor onaangename jeuk. Meestal worden bedwantsen ongemerkt meegenomen vanuit het buitenland via kleding of koffer. Hun aanwezigheid heeft niets te maken met hygiëne, stof of gebrekkige schoonmaak. Ze verschuilen zich graag in matrassen (vandaar de naam bedwants) en kieren of naden in de slaapkamer. Ze zijn namelijk dol op CO2, dat vrijkomt bij het uitademen. Bedwantsen zijn moeilijk te bestrijden. De eitjes zijn zeer klein en met het blote oog nauwelijks te zien. Het is uitgesloten dat bedwantsen in nieuwe matrassen voorkomen.

Alleen professionele bestrijders kunnen insecten effectief bestrijden. Zij zijn gespecialiseerd in het detecteren en determineren van insecten, waaronder de bedwants. Hier zijn diverse methoden voor beschikbaar.

Heb je overlast van bedwantsen of een andere diersoort en twijfel je of jouw waarneming correct is?
Via het KAD vind je een volledig overzicht van en actuele informatie over de in Nederland voorkomende diersoorten, hun verspreiding en levenswijze. Hier vind je tevens uitgebreide informatie over de bedwants.

Je kunt ook bellen met het KAD (Kennis- en Adviescentrum Dierplagen) via 0317 – 41 96 60 (bereikbaar op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur) of de website bezoeken voor meer informatie.

Het KAD is het onafhankelijke landelijke kenniscentrum voor informatie en advies, onderzoek en opleiding op het gebied van preventie en bestrijding van dierplagen. Je kunt hier met al je vragen terecht.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing