Hoeslakens

Ben je op zoek naar een goed hoeslaken? Voordelige jersey hoeslakens én anti-huisstofmijt hoeslakens zorgen voor een comfortabele nachtrust.

hoeslaken Jersey (set van 2 stuks)

hoeslaken Jersey (set van 2 stuks)

Hoeslakens

Direct uit voorraad leverbaar

12.95

Goede én goedkope hoeslakens

 

Comfortabele nachtrust

De hoeslakens van Beddenreus zijn gemaakt van 100% katoengaren en voelen zijdezacht aan. Katoen is een natuurlijk product, je geniet van een zachte en luchtdoorlatende stof. Een katoenen hoeslaken van Beddenreus ademt goed, wat zorgt voor een comfortabele nachtrust.

Anti-huisstofmijt hoeslaken

Heb je last van een huisstofmijtallergie? Een unieke fijnmazige structuur van onze anti-huisstofmijt hoeslaken zorgt voor een goede bescherming. Het materiaal is zacht, soepel en sterk. Het voordelige hoeslaken is wasbaar, ademend, absorberend en snel drogend.

Goedkoop hoeslaken

De hoeslakens van Beddenreus zijn heel voordelig. Onze hoeslakens zijn van katoen, nog altijd de meest geproduceerde stof en daardoor ook goedkoop. Voor weinig geld geniet je van alle goede eigenschappen van katoen.


Verschillende kleuren en maten

De voordelige hoeslakens van Beddenreus zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten. Ga je voor een bijzondere kleur hoeslaken als grijs, rood of zwart? Of wordt het toch fris wit? Vanzelfsprekend zijn onze hoeslakens in alle gangbare maten verkrijgbaar.