Laatste kans op 15% Black Friday korting. Gebruik code friday15

0 : 4 : 52
6

Betalen

Online aankoop

Betalen op Beddenreus.nl is heel eenvoudig én veilig. Hiervoor maken we gebruik van iDEAL en Visacard. Je kunt natuurlijk het complete bedrag in één keer betalen, maar het is ook mogelijk om een aanbetaling van 25% van het aankoopbedrag te doen. Of zelfs om 0% aan te betalen en het volledige bedrag te betalen bij levering. Het resterende bedrag betaal je dan pas als je je bestelling in ontvangst neemt. Wij hebben het liefst dat je betaalt met je pinpas, maar met Visacard mag ook. Bij producten die we met de post versturen, zoals dekbedovertrekken en hoofdkussens, vragen wij je het totale bedrag vooraf te betalen.

Alle vermelde prijzen op de website zijn inclusief BTW.

Winkelaankoop

Bij een aankoop in een van onze winkels vragen we je om een aanbetaling. Dit is minimaal 15% en maximaal 25% van het aankoopbedrag. Het resterende bedrag betaal je wanneer je de bestelling op komt halen. Heb je ervoor gekozen je bestelling af te laten leveren via een koerier? Dan betaal je het resterende bedrag vooraf in de winkel. In onze winkels betaal je heel eenvoudig met pinpas of Visacard.

Betaalmogelijkheden

iDEAL

Bij een online bestelling betaal je heel eenvoudig met iDEAL. Selecteer bij de betaling de betaalmethode iDEAL, kies je bank en maak het geld over via internetbankieren. Hierna keer je automatisch terug naar onze website voor de bestelbevestiging. Deze ontvang je ook per e-mail. Betalen met iDEAL is mogelijk bij de volgende banken: ABN AMRO, ASN Bank, Friesland Bank, Knab, ING, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot Bankiers.

Visacard en Mastercard

Zowel in onze Beddenreus winkels als in onze webshop kun je betalen met je Visacard. Online kun je ook betalen met Mastercard. Dit is gemakkelijk en veilig. Bij het afronden van je online bestelling, selecteer je de betaalmethode Visa of Mastercard. Als je alle gegevens hebt ingevuld, keer je automatisch terug naar onze website waar je de bestelbevestiging vindt. Deze ontvang je ook per e-mail. Het bedrag zie je terug op je volgende betalingsoverzicht.

PayPal

Gebruik bij je online bestelling uw digitale portemonnee van PayPal. Een veilige en handige betaalmethode, waarbij je niet steeds uw credit card gegevens of random reader nodig hebt. Het enige wat je nodig hebt is een e-mailadres en PayPal-wachtwoord. Betalen met PayPal is bij Beddenreus altijd gratis. Kies in het winkelmandje voor betaling met PayPal en je wordt doorgestuurd naar de website van PayPal. Log in met je account en bevestig de betaling. 

Pinnen bij bezorging

Betaal je een gedeelte of het volledige bedrag als je je bestelling in ontvangst neemt? Dan vragen wij je om dit met je pinpas te doen. Dit is veiliger, zowel voor jou als voor de bezorgers. De bezorger van Beddenreus heeft een mobiel pinapparaat bij zich. De limiet van het bedrag dat je kunt pinnen verschilt. Informeer hiervoor bij je bank. Is pinnen niet mogelijk? Dan kun je ook betalen met Visacard. Deze betaalmethode is enkel mogelijk wanneer je bestelling wordt geleverd door onze eigen bezorgdienst. Wordt je bestelling bezorgd door een externe bezorgservice (zoals PostNL) dan dient de betaling voor levering te zijn voldaan. Welke bezorgservice jouw bestelling levert, zie je op je orderbevestiging. 

Resterend bedrag vooraf overmaken

Heb je een aanbetaling gedaan en wil je het resterende bedrag per bank betalen? Dat kan. Maak het restbedrag twee weken voor bezorging over op onze rekening. Vergeet hierbij niet je ordernummer te vermelden.

ABN AMRO 46.29.99.726.
IBAN: NL47ABNA0462999726
Ten name van: Beter Bed B.V.
BIC-code: ABNANL2A

 

Gespreid betalen met het Beddenreus Betaalplan

Met het Beddenreus Betaalplan slaap je meteen in je nieuwe bed en betaal je in maandelijkse termijnen achteraf. Zo verdeel je je uitgave over 10 maanden tegen 0% rente. Let op: deze betaalmethode kan alleen worden gebruikt bij een aankoop in één van onze Beddenreus winkels. Wil je van deze betaalmethode gebruik maken? Ga dan naar de dichtsbijzijnde Beddenreus Winkel en onze medewerkers helpen je graag. 

Textielcheques en tegoedbonnen

Textielcheques en tegoedbonnen kun je verzilveren in alle Beddenreus winkels. Deze zijn een jaar geldig na uitgifte. De tegoedbon kun je gebruiken voor de hele Beddenreus collectie; de textielcheque alleen voor bedtextiel (kussens, dekbedden, overtrekken, hoeslakens en moltons). Het bedrag op de Textielcheques en tegoedbonnen dient in één keer besteed te worden. Ruilen voor een tegoedbon of (een gedeeltelijke) teruggave in contanten is niet mogelijk. Textielcheques en tegoedbonnen kun je niet gebruiken bij een online bestelling of voor een bestelling die al geplaatst is.

Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing