Nú 15% extra korting met code: extra15

3 : 11 : 59
57
Bestelling

Dank je wel dat je bij Beddenreus shopt! Je kunt bij ons terecht voor alles voor een goede nachtrust. Bekijk op deze pagina alles over jouw bestelling. 

Jouw bestelling

Benieuwd hoe het met je bestelling staat? Klik op de link hieronder en vul je ordernummer en het bezorgadres in om je bestelling te volgen. Het ordernummer vind je op je orderbevestiging.

Bekijk je orderstatus


Heb je al een afspraak voor levering en wil je deze wijzigen? Klik dan hier

Je bestelling wijzigen

Je kunt je bestelling tot drie werkdagen na de aankoopdatum kosteloos wijzigen. Wanneer je je bestelling in een van de Beddenreus winkels hebt geplaatst, kun je deze via de desbetreffende Beddenreus winkel wijzigen. Heb je je bestelling in de webshop geplaatst, dan kun je telefonisch contact opnemen met onze Klantenservice om je bestelling te wijzigen. Je bestelling wijzigen is alleen mogelijk als je kiest voor een gelijksoortig en gelijkwaardig product. Kies je een duurder product houd dan rekening met een meerprijs.

Je gegevens wijzigen

Wil je het bezorgadres of andere gegevens wijzigen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Zorg dat je je ordernummer bij de hand hebt, dan kunnen wij je snel helpen.

Je bestelling annuleren

Wil je je bestelling annuleren? Vul binnen 14 dagen nadat jij het product hebt ontvangen (of een door jou aangewezen derde) het online herroepingsformulier in.

Je ontvangt een bevestiging van deze aanvraag op het e-mailadres wat je bij het plaatsen van de order hebt opgegeven of op het e-mailadres zoals vermeld op het modelformulier. Onze Klantenservice neemt vervolgens contact met je op om de retourprocedure verder uit te leggen.

Bekijk de annuleringsvoorwaarden

Je bestelling retourneren

Vul het herroepingsformulier in

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing