Hoera! Vier mee met 10% korting op heel veel*. Gebruik code hoera10

: :

Jouw bestelling

Status van je bestelling

Benieuwd hoe het met je bestelling staat? Klik op de link hieronder en vul je ordernummer en het bezorgadres in om je bestelling te volgen. Het ordernummer vind je op je orderbevestiging.

Bekijk de status van je order >

Heb je al een afspraak voor levering en wil je deze wijzigen? Klik dan hier

Je bestelling wijzigen

Je kunt je bestelling tot drie werkdagen na de aankoopdatum kosteloos wijzigen. Wanneer je je bestelling in een van de Beddenreus winkels hebt geplaatst, kun je deze via de desbetreffende Beddenreus winkel wijzigen. Heb je je bestelling in de webshop geplaatst, dan kun je telefonisch contact opnemen met onze Klantenservice om je bestelling te wijzigen. Je bestelling wijzigen is alleen mogelijk als je kiest voor een gelijksoortig en gelijkwaardig product. Kies je een duurder product houd dan rekening met een meerprijs.

Je gegevens wijzigen

Wil je het bezorgadres of andere gegevens wijzigen? Neem dan contact op met onze Klantenservice. Zorg dat je je ordernummer bij de hand hebt, dan kunnen wij je snel helpen.

Je bestelling annuleren

Wil je je bestelling annuleren? Vul binnen 14 dagen nadat jij het product hebt ontvangen (of een door jou aangewezen derde) het online herroepingsformulier in óf maak gebruik van het modelformulier. Download het formulier, vul het in en stuur het per e-mail naar info@beddenreus.nl of per post naar:

Beddenreus
T.a.v. Retouren
Linie 27
5405 AR UDEN

Je ontvangt een bevestiging van deze aanvraag op het e-mailadres wat je bij het plaatsen van de order hebt opgegeven of op het e-mailadres zoals vermeld op het modelformulier. Onze Klantenservice neemt vervolgens contact met je op om de retourprocedure verder uit te leggen.

Bekijk de voorwaarden voor het annuleren van je bestelling >

Je bestelling retourneren

Vul het online herroepingsformulier in >