21% BTW korting op bijna alles! Code:btwnee

4 : 18 : 25
35

Gespreid betalen met het Beddenreus Betaalplan

Alles in één keer betalen, waarom zou je?

Je hebt een mooi bed of nieuwe slaapkamer gezien bij Beddenreus. Natuurlijk kun je je geld meteen uitgeven, maar waarom zou je? Je kunt je bed ook bestellen in de winkel, meteen lekker slapen en pas achteraf betalen. Door de duidelijke voorwaarden en de vaste looptijd met een vast maandbedrag, weet je precies waar je aan toe bent.

 

Zo makkelijk is het Beddenreus Betaalplan

Met het Beddenreus Betaalplan betaal je op jouw manier. Je slaapt meteen in je nieuwe bed en betaalt in maandelijkse termijnen achteraf. Heb je nog niet genoeg gespaard voor jouw droombed? Met het Beddenreus Betaalplan verdeel je je uitgave en heb je zekerheid. Je voordelen op een rij:

Betaal in 10 maanden zonder kosten

Vast laag maandbedrag en 0% rente

Extra aflossen mag altijd en kost niks

Alleen in de winkel te regelen met een Beddenreus slaapadviseur

Na bezorging start je pas met betalen

 

Is het Betaalplan iets voor jou?

Wil je deelnemen aan het Beddenreus Betaalplan? Regel het gewoon in de winkel. Neem je legitimatiebewijs en bankpas mee en onze slaapadviseur regelt het ter plekke voor je. Meer informatie? Onze Klantenservice is bereikbaar via [email protected] of van maandag tot en met vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur via 0413 33 88 00.

 

Santander calculater

Het Beddenreus Betaalplan is een niet-doorlopend goederenkrediet aanbod van Santander Consumer Finance Benelux B.V.. Toetsing en registratie BKR. Vraag naar de voorwaarden en standaard informatieblad in de winkel. Beddenreus treedt op als verbonden bemiddelaar van Santander. Santander en Beddenreus geven geen advies. Je dient zelf te bepalen of het door jou gewenste financieel product aansluit bij je wensen, behoeften en persoonlijke situatie.

Bereken of je in aanmerking

Start chat
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing