Nú 15% éxtra korting op bijna alles met code reuze15.

13 : 4 : 56
31
Slimme slaaptips van Beddenreus

Slimme slaaptips van Beddenreus

Ben jij op zoek naar hacks om sneller in slaap te vallen? Wij hebben onze slimme slaaptips op een rij gezet zodat jij nóg beter slaapt. Want wie wil er nou niet beter/sneller/langer/dieper/fijner slapen? (streep door wat niet van toepassing is)

De 8x tips voor slapen met een verkoudheid

Een verkoudheid is al vervelend genoeg, maar ’s nachts in bed word je er pas écht gek van. (En anders je partner wel). Irritante kriebels in je keel, niet normaal kunnen ademen door een verstopte neus en veel gehoest en geproest. Met deze 8x tips slaap jij óók met een verkoudheid als een roosje.

Bekijk de tips

4x Verrassende inzichten over samen slapen

Morning! Wat is het toch fijn om wakker te worden naast degene waar je zo verschrikkelijk dol op bent. Nog even samen knuffelen. Of kletsen over wat de dag jullie brengt… Maar de beste reden om met je lief te slapen vind je hieronder.

Ontdek de voordelen

Deze 6x snacks verbeteren jouw nachtrust

Dat je kop koffie en een blikje energydrank niet heel lekker werken voor een goede nachtrust weet iedereen. Met honger gaan slapen is ook geen optie. Daarom 6x snacks die ervoor zorgen dat jij beter slaapt.

Bekijk de snacks

Lachend Blue Monday door met deze 5 tips

Daar issie weer: Blue Monday. De meest ‘deprimerendste’ dag van het jaar. Tips om deze dag door te komen, vliegen je om de oren. Maar de enige tips die je lachend deze dag door helpen vind je hier.

Ben je er klaar voor?

7x tips voor blijvend fris en mooi beddengoed

Hoe vaak verschoon jij je bed? Beddengoed wassen hoeft niet moeilijk te zijn: met deze 7x tips blijft jouw beddengoed véél langer mooi.

Wassen maar

2022 wordt beter dankzij dit goede voornemen

Vergeet vanaf nu alle goedbedoelde voornemens die je je ieder jaar weer opnieuw voorneemt. Het enige goede voornemen dat er bestaat is misschien nu al je hobby. 

Lees snel verder
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing