MENU

Beddenreus Amsterdam, Valschermkade 4, 1059 CC Amsterdam

  • Beddenreus Amsterdam
  • Beddenreus Amsterdam
  • Beddenreus Amsterdam
  • Beddenreus Amsterdam

Openingstijden

Maandag
13.00-18.00
Dinsdag
10.30-18.00
Woensdag
10.30-18.00
Donderdag
10.30-21.00
Vrijdag
10.30-18.00
Zaterdag
10.00-17.00
Zondag
12.00-17.00

Koopzondagen en feestdagen

Zondag
25 - 03
12.00-17.00
Goede Vrijdag
30 - 03
10.30-18.00
1e Paasdag
01 - 04
Gesloten
2e Paasdag
02 - 04
10.00-17.00
Zondag
08 - 04
12.00-17.00

Afspraak maken

  • Ruime keuze uit de beste en meest betaalbare producten voor je slaapkamer
  • Persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies, afgestemd op jouw slaapwensen
  • Alle bedden, matrassen en bedbodems zien en testen wanneer het jou uitkomt

Contactgegevens

T: (020) 341 50 07

E:

Bereikbaarheid en parkeren

Je kunt voor de deur parkeren voor € 0.10 per uur.

Routeplanner

Reviews Beddenreus Amsterdam

10 / 10

Het filiaal in Amsterdam hebben wij ervaren als een zeer fijne winkel met mogelijkheden om de bedden en matrassen persoonlijk te testen. Onze verkoopmedewerkster ontving ons met een bak koffie om vervolgens al onze wensen door te nemen. Ze nam er alle tijd voor en vond het totaal niet vervelend om bepaalde matrassen weer tevoorschijn te halen. De tijd en moeite die zij nam vonden wij zeer prettig. Ook boodt zij genoeg opties en tips om de sowieso al lastige keuze makkelijk te maken. Kortom; goed advies scheelt een hoop stress. Echt een aanrader.

4 / 10

Ik heb mijn kast besteld in midden oktober, en het zou in eind november komen. Maar in november werd er gemeld dat de kast pas in januari zou komen. Toen de kast eenmaal kwam: - De monteurs hebben de dozen met de planken niet zorgvuldig gebracht. Ze gingen er roekeloos mee op. Ze botsten hele tijd op de muur of de deuren. Het leek alsof ze teveel haast hadden. Hierdoor heb ik uiteindelijk ook kapotte plekken ontdekt op een paar planken. - Toen alle dozen waren gebracht, heb ik meteen aan de monteurs gemeld waar ik mijn kast precies wilde. Ik had zelfs een zwarte streep gezet op de vloer (er moest namelijk rekening gehouden worden met de gordijnen en de plek voor mijn bureau). Ze leken het te begrijpen. Maar toen de monteurs klaar waren, heb ik gezien dat de kast helemaal niet stond waar ik het wilde! - De kast is ook niet goed in elkaar gezet. De deuren gaat niet goed dicht. Ook zit er een soort ?lijm? op de zijkant van een paar planken, en zijn er stukjes hout ervan af. Kortom: dit was

10 / 10

Vriendelijk, goede vakkennis, behulpzaam en mooie prijs

10 / 10

*** (Valschermkade) verdeint een

BETER BEDrag aan salaris

Meer informatie over Beddenreus Amsterdam

Beddenreus winkel Amsterdam

In onze Beddenreus winkel in Amsterdam vind je de beste én mooiste producten voor je slaapkamer tegen enorm lage prijzen. In de winkel kun je inspiratie en ideeën opdoen en natuurlijk kun je ter plekke de diverse soorten bedden, matrassen en bedbodems uitproberen en vergelijken. Ieder lichaam vraagt immers om een ander bed. Wil je persoonlijk uitleg en advies, waarbij onder andere gekeken wordt naar zaken als je lichaamsbouw en slaaphouding? Onze slaapadviseurs staan voor je klaar. We helpen je graag met het maken van je keuze, zodat je kiest wat bij je past!
Bedden en matrassen voor jong en oud
Aan keuze geen gebrek in onze beddenwinkel. Zo hebben we diverse topmerken boxsprings in de collectie, met elk hun eigen stijl en positieve eigenschappen. Ook voor ledikanten, matrassen en bedbodems van goede kwaliteit zit je goed bij Beddenreus. In onze winkel vind je verder volop meubels voor je slaapkamer, zoals kledingkasten, hockers en nachtkastjes. En wedden dat je tussen de vele dekbedden, kussens en soorten beddengoed precies vindt wat je zoekt? Dat wordt voortaan betaalbaar slapen op jouw manier.

In onze slaapspeciaalzaak te Amsterdam verkopen we producten van onze eigen merken Topcare, Nordland, Vitalis, M-concept en Dreamtime. Daarnaast hebben we diverse topmerken, zoals Beddinghouse en Cinderella, in de collectie.

Hoe vind je onze beddenwinkel in Amsterdam?

Beddenreus Amsterdam bevindt bevindt zich op industrieterrein Schinkel, in de buurt van de winkels Beter Bed en Leenbakker.

Wanneer je met de auto komt, kun je parkeren op het parkeerterrein bij de winkel voor € 0,10 per uur.

Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar met een persoonlijk advies en een heerlijk kopje koffie of thee. Graag tot ziens in onze winkel!