MENU

Beddenreus Beverwijk, Parallelweg 114, 1948 NM Beverwijk

Twee verdiepingen slaapinspiratie
  • Beddenreus Beverwijk
  • Beddenreus Beverwijk
  • Beddenreus Beverwijk
  • Beddenreus Beverwijk

Openingstijden

Maandag
13.00-18.00
Dinsdag
10.30-18.00
Woensdag
10.30-18.00
Donderdag
10.30-21.00
Vrijdag
10.30-18.00
Zaterdag
10.00-17.00
Zondag
11.00-17.00

Koopzondagen en feestdagen

Zondag
23 - 09
11.00-17.00
Zondag
07 - 10
11.00-17.00

Afspraak maken

  • Ruime keuze uit de beste en meest betaalbare producten voor je slaapkamer
  • Persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies, afgestemd op jouw slaapwensen
  • Alle bedden, matrassen en bedbodems zien en testen wanneer het jou uitkomt

Contactgegevens

T: (0251) 21 69 16

E:

Bereikbaarheid en parkeren

Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein bij de winkel.

Routeplanner

Reviews Beddenreus Beverwijk

10 / 10

De service in het filiaal Beverwijk heb ik als spontaan, vriendelijk en gewoon super ervaren. Had ook zeker het idee dat ik in mijn zoektocht wijzer werd naar wat ik precies zocht. Waarna mijn aankoop snel volgde. Ik ging door de service met een glimlach weer de deur uit.

10 / 10

Top winkel en medewerkers super vriendelijk en goed in hun vak

8 / 10

vriendelijk ontvangen en goed geholpen door een deskundige verkoopster

10 / 10

Zeer tevreden. In de winkel was de airco stuk (denk ik) en buiten was het zo'n 27-30 graden. De verkoper was de beleefdheid zelve en nam de tijd voor ons. We hebben ongeveer 2 uur in het filiaal besteed en we kregen de goede aandacht van de verkoper. Vanwege het warme weer kregen we ook nog limonade terwijl de verkoper voor ons met matrassen ging slepen om ons het beste idee te geven. Op een gegeven moment vond ik dit ook wel een beetje bot van mij omdat meneer (die het afdeed als zijn werk en het voor ons graag deed) een paar keer met een matras ging slepen, dat ik het matras ging verslepen. Meneer was al een flinke poos met ons bezig en ik kon zijn spontane houding en expertise wel waarderen. Dus gericht aan beddenreus: geef Meneer ***, werkend in Beverwijk, een mooie opslag. Ik ben ervan overtuigd dat deze man de doorslag is geweest voor meerdere transacties. De gunfactor was in ieder geval bij ons zo hoog dat we sowieso een bed bij deze man wilden halen toen we geholpen werden door hem.

Meer informatie over Beddenreus Beverwijk

Beddenreus winkel Beverwijk

In onze Beddenreus winkel in Beverwijk vind je de beste én mooiste producten voor je slaapkamer tegen enorm lage prijzen. In de winkel kun je inspiratie en ideeën opdoen en natuurlijk kun je ter plekke de diverse soorten bedden, matrassen en bedbodems uitproberen en vergelijken. Ieder lichaam vraagt immers om een ander bed. Wil je persoonlijk uitleg en advies, waarbij onder andere gekeken wordt naar zaken als je lichaamsbouw en slaaphouding? Onze slaapadviseurs staan voor je klaar. We helpen je graag met het maken van je keuze, zodat je kiest wat bij je past!
Bedden en matrassen voor jong en oud
Aan keuze geen gebrek in onze beddenwinkel. Zo hebben we diverse topmerken boxsprings in de collectie, met elk hun eigen stijl en positieve eigenschappen. Ook voor ledikanten, matrassen en bedbodems van goede kwaliteit zit je goed bij Beddenreus. In onze winkel vind je verder volop meubels voor je slaapkamer, zoals kledingkasten, hockers en nachtkastjes. En wedden dat je tussen de vele dekbedden, kussens en soorten beddengoed precies vindt wat je zoekt? Dat wordt voortaan betaalbaar slapen op jouw manier.

In onze slaapspeciaalzaak te Beverwijk verkopen we producten van onze eigen merken Topcare, Nordland, Vitalis, M-concept en Dreamtime. Daarnaast hebben we diverse topmerken, zoals Beddinghouse en Cinderella, in de collectie.

Hoe vind je onze beddenwinkel in Beverwijk?

Beddenreus Beverwijk bevindt zich op woonboulevard Winkelstad, nabij de A9 (afslag 8 Industieterrein Beverwijk) in de buurt van de winkels van Prenatal, Jysk, Praxis, Leenbakker, Beter Bed, Swiss Sense en Macro.

Wanneer je met de auto komt, kun je gratis parkeren op het parkeerterrein bij de winkel. Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar met een persoonlijk advies en een heerlijk kopje koffie of thee. Graag tot ziens in onze winkel!