MENU

Beddenreus Gouda, Elburgplein 11, 2803 PX Gouda

  • Beddenreus Gouda
  • Beddenreus Gouda
  • Beddenreus Gouda
  • Beddenreus Gouda

Openingstijden

Maandag
Gesloten
Dinsdag
10.30-18.00
Woensdag
10.30-18.00
Donderdag
10.30-21.00
Vrijdag
10.30-18.00
Zaterdag
10.00-17.00
Zondag
13.00-17.00

Koopzondagen en feestdagen

Zondag
18 - 03
13.00-17.00
Zondag
25 - 03
13.00-17.00
1e Paasdag
01 - 04
Gesloten

Afspraak maken

  • Ruime keuze uit de beste en meest betaalbare producten voor je slaapkamer
  • Persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies, afgestemd op jouw slaapwensen
  • Alle bedden, matrassen en bedbodems zien en testen wanneer het jou uitkomt

Contactgegevens

T: (0182) 35 90 10

E:

Bereikbaarheid en parkeren

Je kunt gratis voor de deur parkeren.

Routeplanner

Reviews Beddenreus Gouda

10 / 10

Zeer goede service en kennis in huis betreft advies en wensen van de klant. Mijn advies voor toekomstige klanten, luister naar je lichaam en maak op basis hiervan een keuze voor je matras.

6 / 10

Graag de tekst overnemen die ik bij de eerste vraag heb geformuleerd

8 / 10

Zeker tevreden. Pluspunten: Goed geholpen in de winkel. Scherpe prijzen. Minpunten: Beperkt assortiment, zonder verkoper niet snel inzicht in een eventuele prijs.

10 / 10

de kennis van de verkoper is zeer groot, dit schept vertrouwen waardoor het eenvoudiger is voor de klant om de juiste beslissingen te nemen. de winkel is mooi en overzichtelijk de aflevering van de artikelen (alles was aanwezig) en de vriendelijkheid van de beide heren hielpen ook in deze beoordeling bernardus

Meer informatie over Beddenreus Gouda

Beddenreus winkel Gouda

In onze Beddenreus winkel in Gouda vind je de beste én mooiste producten voor je slaapkamer tegen enorm lage prijzen. In de winkel kun je inspiratie en ideeën opdoen en natuurlijk kun je ter plekke de diverse soorten bedden, matrassen en bedbodems uitproberen en vergelijken. Ieder lichaam vraagt immers om een ander bed. Wil je persoonlijk uitleg en advies, waarbij onder andere gekeken wordt naar zaken als je lichaamsbouw en slaaphouding? Onze slaapadviseurs staan voor je klaar. We helpen je graag met het maken van je keuze, zodat je kiest wat bij je past!
Bedden en matrassen voor jong en oud
Aan keuze geen gebrek in onze beddenwinkel. Zo hebben we diverse topmerken boxsprings in de collectie, met elk hun eigen stijl en positieve eigenschappen. Ook voor ledikanten, matrassen en bedbodems van goede kwaliteit zit je goed bij Beddenreus. In onze winkel vind je verder volop meubels voor je slaapkamer, zoals kledingkasten, hockers en nachtkastjes. En wedden dat je tussen de vele dekbedden, kussens en soorten beddengoed precies vindt wat je zoekt? Dat wordt voortaan betaalbaar slapen op jouw manier.

In onze slaapspeciaalzaak te Gouda verkopen we producten van onze eigen merken Topcare, Nordland, Vitalis, M-concept en Dreamtime. Daarnaast hebben we diverse topmerken, zoals Beddinghouse en Cinderella, in de collectie.

Hoe vind je onze beddenwinkel in Gouda?

Beddenreus Gouda bevindt zich op bedrijventerrein de Goudse Poort, nabij de A12 (afslag 11 Gouda) in de buurt van de winkels van Beter Bed, Jysk en Keuken Concurrent.

Wanneer je met de auto komt, kun je gratis parkeren voor de deur. Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar met een persoonlijk advies en een heerlijk kopje koffie of thee. Graag tot ziens in onze winkel!