MENU

Beddenreus Leeuwarden, De Centrale 17, 8924 CZ Leeuwarden

  • Beddenreus Leeuwarden
  • Beddenreus Leeuwarden
  • Beddenreus Leeuwarden
  • Beddenreus Leeuwarden

Openingstijden

Maandag
13.00-18.00
Dinsdag
10.30-18.00
Woensdag
10.30-18.00
Donderdag
10.30-21.00
Vrijdag
10.30-18.00
Zaterdag
10.00-17.00
Zondag
12.00-17.00

Koopzondagen en feestdagen

Zondag
23 - 09
12.00-17.00
Zondag
07 - 10
12.00-17.00

Afspraak maken

  • Ruime keuze uit de beste en meest betaalbare producten voor je slaapkamer
  • Persoonlijk, deskundig en vrijblijvend advies, afgestemd op jouw slaapwensen
  • Alle bedden, matrassen en bedbodems zien en testen wanneer het jou uitkomt

Contactgegevens

T: (058) 289 80 64

E:

Bereikbaarheid en parkeren

Je kunt gratis parkeren op het parkeerterrein bij de winkel.

Routeplanner

Reviews Beddenreus Leeuwarden

10 / 10

Gastvrij, behulpzaam en vakkundige service! We zijn heel goed geholpen, dankuwel

10 / 10

Het is een mooi bed zeer tevreden heb het zelf In elkaar gezet Hooft boord zitten al bevestiging aan voeten end moet later vastgezet worden pas op ! wel goed afmeten ik ging er eerst de mist mee in latten bodems pasten wel bij het hoofd end maar was te breed bij het voeten end na het te hebben hersteld paste alles perfect. Tip neem de tijd . in je eentje ben de drie uur bezig maar dan heb je een goed stevig en mooi bed

8 / 10

Vriendelijk en deskundig

10 / 10

Uitstekende service en levering door Beddenreus. Ben heel blij met het Filiaal in Leeuwarden. Ze hebben met mij de tijd genomen en zijn tot een goede keuze gekomen.

Meer informatie over Beddenreus Leeuwarden

Beddenreus winkel Leeuwarden

In onze Beddenreus winkel Leeuwarden vind je de beste én mooiste producten voor je slaapkamer tegen enorm lage prijzen. In de winkel kun je inspiratie en ideeën opdoen en natuurlijk kun je ter plekke de diverse soorten bedden, matrassen en bedbodems uitproberen en vergelijken. Ieder lichaam vraagt immers om een ander bed. Wil je persoonlijk uitleg en advies, waarbij onder andere gekeken wordt naar zaken als je lichaamsbouw en slaaphouding? Onze slaapadviseurs staan voor je klaar. We helpen je graag met het maken van je keuze, zodat je kiest wat bij je past!
Bedden en matrassen voor jong en oud
Aan keuze geen gebrek in onze beddenwinkel. Zo hebben we diverse topmerken boxsprings in de collectie, met elk hun eigen stijl en positieve eigenschappen. Ook voor ledikanten, matrassen en bedbodems van goede kwaliteit zit je goed bij Beddenreus. In onze winkel vind je verder volop meubels voor je slaapkamer, zoals kledingkasten, hockers en nachtkastjes. En wedden dat je tussen de vele dekbedden, kussens en soorten beddengoed precies vindt wat je zoekt? Dat wordt voortaan betaalbaar slapen op jouw manier.

In onze slaapspeciaalzaak te Leeuwarden verkopen we producten van onze eigen merken Topcare, Nordland, Vitalis, M-concept en Dreamtime. Daarnaast hebben we diverse topmerken, zoals Beddinghouse en Cinderella, in de collectie.

Hoe vind je onze beddenwinkel in Leeuwarden?

Beddenreus Leeuwarden bevindt zich aan op winkelpark De Centrale, in de buurt van de winkels van Leenbakker, Beter Bed, Kwantum etc.

Wanneer je met de auto komt, kun je gratis voor de deur parkeren op het winkelplein .

Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar met een persoonlijk advies en een heerlijk kopje koffie of thee. Graag tot ziens in onze winkel!