Antislip matrasdek

Voorkom dat je matras gaat schuiven met een antislip matrasdek. Ook zorgt deze matrasbeschermer ervoor dat je matras langer mee gaat.

antislip Matrasonderlegger boxspring

antislip Matrasonderlegger boxspring

Antislip matrasdekken

Vóór 22.00 uur besteld, morgen in huis

14.95 12.36 14.95

Antislip matrasdek: tegen schuiven en slijtage

 

Matras, blijf!

Elke ochtend stap je uit bed en elke avond stap je er weer in. Gedurende de nacht lig je ook niet bepaald stil, uit onderzoek blijkt dat ieder mens zich gemiddeld veertig keer (!) per nacht omdraait. Een antislip matrasdek zorgt ervoor dat het matras op zijn plaats blijft.


Je matras gaat langer mee

Het antislip matrasdek van Beddenreus plaats je tussen het matras en de bedbodem. Omdat het matras niet kan schuiven, slijt de tijk van je matras minder snel en heb je langer plezier van je matras. Een matrasdek is stofvrij, laat lucht goed doorstromen waardoor je geniet van een goede ventilatie.

Voor ledikant en boxspring

Bij Beddenreus hebben we antislip matrasdekken voor ledikanten en boxsprings. Voor boxprings hebben we één maat, een eenpersoonsvariant. Voor ledikanten heeft Beddenreus eenpersoons en tweepersoons antislip matrasdekken, in verschillende maten.

Goedkoop antislip matrasdek

Een antislip matrasdek hoeft niet duur te zijn. Dat zijn ze bij Beddenreus dan ook niet. De antislip matrasdekken uit onze collectie zijn aan de onderkant voorzien van duizenden onverslijtbare nopjes, waardoor het matras op zijn plaats blijft en beschermd wordt. Goed én goedkoop dus!