Beddenreus Comfort matrassen

Ga je graag voor meer dan gewoon goed? Met de Beddenreus Comfort collectie kies je voor lekker comfortabel. Natuurlijk wél voor de scherpste prijs.

Filters

4 van 4 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Pocketveermatras Relax Poly
Meest verkocht

Pocketveermatras Relax Poly

Hardheid: stevig |
Gewichtsklasse: tot 100 kg |
Tijk afritsbaar: Ja |

Levertijd: 2 dagen

209.-
new

Pocketveermatras Relax Traagschuim

Hardheid: medium |
Gewichtsklasse: tot 120 kg |
Tijk afritsbaar: Ja |

Levertijd: 5 tot 6 weken

359.-
new

Pocketveermatras Relax Hybrid

Hardheid: stevig |
Gewichtsklasse: tot 100 kg |
Tijk afritsbaar: Ja |

Levertijd: 5 tot 6 weken

259.-
new

Pocketveermatras Relax Hybrid Plus

Hardheid: stevig |
Gewichtsklasse: tot 120 kg |
Tijk afritsbaar: Ja |

Levertijd: 2 dagen

309.-
new

4 van 4 resultaten

Comfort(abel) slapen is voor iedereen

Iedere dag lekker slapen zonder bakken met geld te betalen? Of je nou een rug-, zij- of buikslaper bent, of je liever op hard of zacht matras ligt, of je het snel warm of koud hebt, de Beddenreus Comfort matrassen collectie heeft voor jou de ideale (betaalbare) match!

Iedereen slaapt lekker met de Beddenreus Comfort collectie

Waarom de Beddenreus Comfort collectie? En waar zijn de matrassen van M-concept en Topcare? Door jarenlange slaap-, en dus ook matrassen-, ervaring hebben we meer dan voldoende kennis weten te verzamelen over waar een goed matras aan moet voldoen. Daarom zijn we een eigen collectie matrassen gaan creëren, die daarmee dus ook de oude matrassen collectie vervangt. Zo is er nu voor iedereen een ideale match voor een betaalbare prijs.

Waarom de ideale match?

Met de Beddenreus Comfort collectie ga je voor een goede kwaliteit voor een betaalbare prijs. Maar de matrassen van de Comfort collectie hebben nog veel meer voordelen. Zo hebben alle matrassen uit deze collectie dezelfde hoogte. Daardoor kunnen zowel jij als je partner het ideale matras uitkiezen zonder een verdieping hoger of lager te liggen dan de ander. Ook zijn de matrassen aan beide zijden beslaapbaar. Door je matras vaker om te draaien en dus op beide kanten te slapen, gaat je matras langer mee. En bovenop alles krijg je ook nog 5 jaar garantie op alle matrassen uit de Beddenreus Comfort collectie.

Duurzamere matrassen

Ook het milieu kan iets comfortabeler rusten door de Beddenreus Comfort matrassen collectie. De collectie wordt namelijk energieneutraal gemaakt in België. We gebruiken alleen eigen opgewekte energie om jouw nieuwe matras te maken. Dat is beter voor zowel het milieu als jouw portemonnee. En wat ook érg fijn is, is dat de matrassen vanuit onze fabriek in België binnen no-time in jouw slaapkamer liggen.

Wil je alles weten over het merk Beddenreus Comfort? Bekijk dan onze merkpagina.

Ontdek ook de Beddenreus Basic en Luxe matrassen collectie

De Beddenreus Comfort collectie is een absolute winnaar. Maar we hebben nóg meer eigen matrassen collecties. We hebben ook de Beddenreus Basic en Beddenreus Luxe collectie. De matrassen van de Beddenreus Basic collectie zijn vooral iets simpelere matrassen die ideaal zijn als matras voor de tiener- of logeerkamer. De Beddenreus Luxe collectie zorgt voor het beste slaapcomfort met een topkwaliteit en een éxtra lange garantie. Maar als je zoekt naar een goed en betaalbaar matras, dan is de Beddenreus Comfort collectie precies wat je zoekt!

Gerelateerde pagina's

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing