Beddenreus 25 jaar

Beddenreus bestaat 25 jaar

Hoera, al 25 jaar lang zorgen we er voor dat onze klanten lekker slapen voor een super scherpe prijs. Dat is natuurlijk reden voor een feestje. Dat feestje vieren we samen met onze klanten online en natuurlijk in onze winkels.

 

De grote voordelen van Beddenreus

Een goede nachtrust is veel waard. Maar (te) veel betalen? Waarom zou je! Met Beddenreus slaap je al 25 jaar goed voor de laagst mogelijke prijs. We hebben veel producten op voorraad. Dus heb je ze snel in de slaapkamer. Wie nu nog te veel betaalt, is gewoon niet goed uitgeslapen.

 

Wij staan voor je klaar!

Bestel je producten snel en eenvoudig via onze webshop of kom langs in een van onze winkels. Laat je inspireren door alle, overzichtelijk getoonde producten en de medewerkers vol goede ideeën. Natuurlijk kun je ook heerlijk proefliggen op de verschillende bedden en matrassen.

Ook onze klantenservicemedewerkers zijn iedere werkdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar voor al je vragen over producten, bestellingen of slaapadvies bijvoorbeeld. Je bereikt ze via het telefoonnummer 0413- 33 89 44 of het e-mailadres [email protected].

Beddenreus is onderdeel van Beter Bed Holding N.V., de marktleider in Nederland op het gebied van slaapartikelen.

Hoofdkantoor: Linie 27, 5405AR Uden
KvK-nummer: 16062358 0000
Btw-identificatienummer: NL009205093B01

Veilig en voordelig shoppen

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing