21% BTW korting op bijna alles! Code: BTWNEE

5 : 5 : 57
52
Beste Winkelketen

De Beste Winkelketen 2020

In de afgelopen maanden beoordeelden ruim 220.000 consumenten op basis van tien aspecten hun favoriete winkels. In totaal deden ruim 500 retailers mee. Hiermee zijn deze verkiezingen de grootste consumentenverkiezingen van Nederland.

Dankzij de vele stemmen van onze klanten hebben we de felbegeerde titel van "Beste Winkelketen" in de categorie Slapen in de wacht gesleept. Hier zijn we natuurlijk super trots op! 

Uitgerust wakker worden

Met de producten van Beddenreus word je iedere dag uitgerust en fit wakker én maak je van je slaapkamer ook nog eens een trendy en knusse ruimte. Dit alles met een zeer aantrekkelijk budget dankzij superlage prijzen. Dat slaapt natuurlijk reuzegoed!

Het assortiment bestaat uit kwalitatieve boxsprings, ledikanten, matrassen, bedbodems, kledingkasten en verschillende bijmeubelen als nachtkastjes en hockers. De uitgebreide collectie is uniek, fris en helemaal van nu!

Geniet daarnaast van een altijd actueel aanbod beddengoed en accessoires welke het hele jaar door wisselt. Kortom, Beddenreus heeft álles voor je slaapkamer en een goede nachtrust!

 

Wij staan voor je klaar!

Bestel je producten snel en eenvoudig via onze webshop of kom langs in een van onze winkels. Laat je inspireren door alle, overzichtelijk getoonde producten en de medewerkers vol goede ideeën. Natuurlijk kun je ook heerlijk proefliggen op de verschillende bedden en matrassen.

Ook onze klantenservicemedewerkers zijn iedere werkdag van 8.30 tot 17.00 uur bereikbaar voor al je vragen over producten, bestellingen of slaapadvies bijvoorbeeld. Je bereikt ze via het telefoonnummer 0413- 33 89 44 of het e-mailadres [email protected].

Beddenreus is onderdeel van Beter Bed Holding N.V., de marktleider in Nederland op het gebied van slaapartikelen.

Veilig en voordelig shoppen
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing