Disclaimer & Copyright

Disclaimer

Voordat je handelt op basis van de geboden informatie, dien je deze eerst te verifiëren bij de aanbieder en naar de van toepassing zijnde voorwaarden te vragen.

Bepaalde (hyper)links in deze site leiden naar websites buiten het domein van Beddenreus, die geen eigendom zijn van Beddenreus, maar louter ter informatie van de bezoeker zijn opgenomen.

eKomi reviewscore

Ten aanzien van de eKomi reviewscore gaat het om een afgerond cijfer gebaseerd op een omrekening van de toegekende sterren naar een 10-puntschaal. Op decimalen achter de komma kan dit een afrondingsverschil naar boven of naar onder opleveren ten opzichte van het weergegeven cijfer.

 

Copyright

De op deze website afgebeelde gegevens, waaronder begrepen producten, teksten, foto’s, illustraties, grafisch materiaal, (handels)namen, woordmerken en logo’s (samen ‘merken’), zijn eigendom van of in licentie bij Beddenreus en worden beschermd door auteursrecht, merkenrecht en/of enig ander intellectueel eigendomsrecht.

De hiervoor genoemde rechten gaan op geen enkele wijze over op (rechts)personen die toegang krijgen tot deze site. De inhoud van deze website mag alleen worden gebruikt voor niet-commerciële privédoeleinden. Het is de gebruiker van de site niet toegestaan de inhoud van de site te vermenigvuldigen, door te sturen, te distribueren, te verspreiden of tegen vergoeding beschikbaar te stellen aan derden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Beddenreus, behalve voor zover strikt noodzakelijk is voor het raadplegen van de website.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing