Nu 21% BTWnee korting met code btwnee

4 : 19 : 0
3

Acties & aanbiedingen bij Beddenreus!

BTWnee bij Beddenreus

De Olympische Spelen zijn van start en dat vieren we met 21% BTWnee korting op heel veel*! Scoor jouw nieuwe slaapkamer nu supervoordelig met code btwnee. Of ga je écht voor goud en shop je onze Gouden Deal: Bed Novel met lattenbodem en Maxi pocket matrassen. Shop nu en je valt in slaap als een échte winnaar!  

*21% BTWnee korting geldt niet op de volgende artikelen:

- De Gouden Deal: Bed Novel met lattenbodems en Maxi Pocketmatrassen
- ons Vast Laag assortiment

Zó werkt de BTWnee korting

Scoor voordelig je matras

Bij Beddenreus vind je verschillende soorten matrassen. We hebben ze in alle  soorten, diktes en maten. Welk matras past bij jou? Bekijk ons advies!

Jouw nieuwe matras is nu éxtra voordelig. Ga je voor 50% op M-concept, 25% op Topcare of kies je voor onze nieuwe Maxi matrassen


 

Vind de ideale boxspring voor jouw slaapkamer

Wil je verzekerd zijn van een goede nachtrust? Op een boxspring val je gegarandeerd als een blok in slaap. Kies uit onze uitgebreide boxspring collectie de boxspring die past bij jouw stijl!

 Stijlvol en comfortabel slapen

 Op en top comfort, elke dag uitgeslapen wakker

Keuze uit een uitgebreide collectie


 

Je vindt je droombed bij Beddenreus

Ben je op zoek naar een goede nachtrust? Die begint bij een fijn bed natuurlijk. Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies jouw allermooiste bed! 

 Verkrijgbaar in alle soorten en maten

 Losse bedframes óf complete set

 Altijd voordelig geprijsd!


 

Kinder- en logeerbedden in de aanbieding

Een kinderbed betekent natuurlijk méér dan alleen slapen. Naast de o zo belangrijke rust is het ook een feest om op en rondom bed te spelen. In onze kinderbedden speelt en slaapt je kind altijd veilig en comfortabel! 

Ook voor logés hebben wij bij Beddenreus wat in petto. Want een logeerbed mag ook gewoon een eyecatcher zijn. Kies bijvoorbeeld voor een kleurrijke slaapbank óf handig op te bergen vouwbed. 


 

Lekker slapen met fijn beddengoed

Licht beddengoed in de zomer, warm beddengoed in de winter én alles ertussenin. Van dekbedden tot kussens en van hoeslakens tot dekbedovertrekken. Wist je dat je je slaapkamer makkelijk en snel een make-over geeft met nieuw beddengoed?

Beste winkelketen slapen 2020

Hoe werkt 21% BTWnee korting?
De 21% btw is een verplichte belasting en kan niet zomaar tijdens een winkelactie worden afgeschaft. Echter, hetzelfde percentage kan wel door Beddenreus worden weggegeven in de vorm van een aanbieding. Dus tijdens de btw-actie ontvang je van Beddenreus dit percentage als een korting op
je producten. Je betaalt dus wel belasting, maar ontvangt ook gewoon een korting! 

Rekenvoorbeeld
Een boxspring kost bijvoorbeeld € 1019 (inclusief btw). Om te berekenen hoeveel de boxspring zonder btw kost, houd je de volgende som aan: € 1019 x (100/121) = € 842,15 (exclusief btw). Aan de kassa ontvang je dus € 1019 – € 842,15 = € 176,85 voordeel (=17,36% effectieve korting).

Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing