Royaaaale korting! Nú 10% extra korting met code willem10

0 : 4 : 51
56

Acties & aanbiedingen bij Beddenreus!

Koningsklapperzzz bij Beddenreus

Scoor voordelig je matras

Bij Beddenreus vind je verschillende soorten matrassen. We hebben ze in alle  soorten, diktes en maten. Welk matras past bij jou? Bekijk ons advies!

Jouw nieuwe matras is nu éxtra voordelig. Ga je voor 50% op M-concept, 25% op Topcare of kies je voor onze nieuwe Maxi matrassen


 

Vind de ideale boxspring voor jouw slaapkamer

Wil je verzekerd zijn van een goede nachtrust? Op een boxspring val je gegarandeerd als een blok in slaap. Kies uit onze uitgebreide boxspring collectie de boxspring die past bij jouw stijl!

 Stijlvol en comfortabel slapen

 Op en top comfort, elke dag uitgeslapen wakker

Keuze uit een uitgebreide collectie


 

Je vindt je droombed bij Beddenreus

Ben je op zoek naar een goede nachtrust? Die begint bij een fijn bed natuurlijk. Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies jouw allermooiste bed! 

 Verkrijgbaar in alle soorten en maten

 Losse bedframes óf complete set

 Altijd voordelig geprijsd!


 

Kinder- en logeerbedden in de aanbieding

Een kinderbed betekent natuurlijk méér dan alleen slapen. Naast de o zo belangrijke rust is het ook een feest om op en rondom bed te spelen. In onze kinderbedden speelt en slaapt je kind altijd veilig en comfortabel! 

Ook voor logés hebben wij bij Beddenreus wat in petto. Want een logeerbed mag ook gewoon een eyecatcher zijn. Kies bijvoorbeeld voor een kleurrijke slaapbank óf handig op te bergen vouwbed. 


 

Lekker slapen met fijn beddengoed

Licht beddengoed in de zomer, warm beddengoed in de winter én alles ertussenin. Van dekbedden tot kussens en van hoeslakens tot dekbedovertrekken. Wist je dat je je slaapkamer makkelijk en snel een make-over geeft met nieuw beddengoed?

Beste winkelketen slapen 2020
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing