Laatste week 21% BTW korting op bijna alles!* Gebruik code btwnee

5 : 2 : 59
0
BTW korting bij Beddenreus

Scoor voordelig je matras

Bij Beddenreus vind je verschillende soorten matrassen. We hebben ze in alle  soorten, diktes en maten. Welk matras past bij jou? Bekijk ons advies!

Jouw nieuwe matras is nu éxtra voordelig. Je profiteert van BTW korting bóvenop lopende aanbiedingen van 1+1 op M-concept, 2e halve prijs op Topcare en 40% op onze nieuwe Maxi matrassen. Voor welk matras ga jij? 

Vind de ideale boxspring voor jouw slaapkamer

Wil je verzekerd zijn van een goede nachtrust? Op een boxspring val je gegarandeerd als een blok in slaap. Kies uit onze uitgebreide boxspring collectie de boxspring die past bij jouw stijl!

 Stijlvol en comfortabel slapen

 Op en top comfort, elke dag uitgeslapen wakker

Keuze uit een uitgebreide collectie


 

Je vindt je droombed bij Beddenreus

Ben je op zoek naar een goede nachtrust? Die begint bij een fijn bed natuurlijk. Bekijk ons uitgebreide assortiment en kies jouw allermooiste bed! 

 Verkrijgbaar in alle soorten en maten

 Losse bedframes óf complete set

 Altijd voordelig geprijsd!

De fijnste bedden:


 

De leukste kinder- en logeerbedden

Een kinderbed betekent natuurlijk méér dan alleen slapen. Naast de o zo belangrijke rust is het ook een feest om op en rondom bed te spelen. In onze kinderbedden speelt en slaapt je kind altijd veilig en comfortabel! 

Ook voor logés hebben wij bij Beddenreus wat in petto. Want een logeerbed mag ook gewoon een eyecatcher zijn. Kies bijvoorbeeld voor een kleurrijke slaapbank óf handig op te bergen vouwbed. 


 


 


 

21% BTW korting bij Beddenreus

Wow! Het zijn weer de BTWnee weken bij Beddenreus. Shop nu met 21% korting op bijna alles!* Ga jij voor een nieuw bed of boxspring? Maak jij je slaapkamer winterklaar met een nieuw dekbed, hoeslaken of dekbedovertrek? Pak nu je voordeel: 21% korting!

* Uitgezonderd van 21% BTWnee korting zijn de merken Vipack, Flexa en Cinderella.

Hoe werkt 21% BTW korting?

De 21% btw is een verplichte belasting en kan niet zomaar tijdens een winkelactie worden afgeschaft. Echter, hetzelfde percentage kan wel door Beddenreus worden weggegeven in de vorm van een aanbieding. Dus tijdens de btw-actie ontvang je van Beddenreus dit percentage als een korting op
je producten. Je betaalt dus wel belasting, maar ontvangt ook gewoon een korting! 

Rekenvoorbeeld

Een boxspring kost bijvoorbeeld € 1019 (inclusief btw).

Om te berekenen hoeveel de boxspring zonder btw kost, houd je de volgende som aan: € 1019 x (100/121) = € 842,1 (exclusief btw).

Aan de kassa ontvang je dus € 1019 – € 842,15 = € 176,85
voordeel (=17,36% effectieve korting).

Beste winkelketen slapen 2020