Onze webshop is 24/7 geopend. De winkels zijn tijdelijk gesloten. - In deze periode kan het voorkomen dat je pakketje iets langer onderweg is

Happy blue Monday Week bij Beddenreus! Shop nu met 10% extra korting met code happy10

4 : 12 : 59
59
Boxsprings

Advies over boxsprings

Op en top comfort met een boxspring

Een boxspring staat gelijk aan op en top comfort. Comfort met een grote C. Hoe dat kan? Er liggen als het ware twee matrassen op elkaar. Dat slaapt héérlijk! De bedbodem bestaat uit een gestoffeerde box met veren, die over de volledige breedte veerkracht geeft. Daarbovenop ligt een gestoffeerd matras, meestal in dezelfde kleur als de gestoffeerde box. Je kunt er ook voor kiezen om er een wit matras op te leggen.

Binnen onze collectie boxsprings vind je ruime keuze aan eenpersoons boxsprings en tweepersoons boxsprings in diverse maten. Van de standaardmaten 140x200, 160x200, 180x200 tot extra lang Laat je goed adviseren in één van onze winkels en kies een combinatie die het beste bij jouw slaapvoorkeur past. Of bestel je boxspring gemakkelijk online! 

Bekijk onze collectie boxsprings >

Langere levensduur van je matras

Je wilt natuurlijk zo lang mogelijk van je matras genieten. Dan zit je bij een boxspring goed. Omdat een matras op een boxspring minder tegendruk krijgt, heeft het een langere levensduur. Voor een extra lange levensduur en extra comfort kies je voor een topmatras.

Op een boxspring word je uitgerust wakker omdat het matras je lichaam op meerdere plaatsen ondersteunt, ook wel comfortzones genoemd. Bij Beddenreus hebben we matrassen met verschillende comfortzones. Kies welk matras je het best past. Laat je goed adviseren in één van de winkels van Beddenreus of ga naar onze matraswijzer.

Gezonde nachtrust door goede ventilatie

Elke ochtend fris en fruitig naast je bed? Dat wil iedereen wel! Het zal in elk geval niet aan de boxspring liggen, want dankzij de bijzonder goede ventilatie ben je zeker van een gezonde nachtrust. Dat is onder meer te danken aan de bedbodem van de boxspring, de gestoffeerde box kent een open structuur die zorgt voor een goede ventilatie.

Hip en compact design

Je kunt geen woontijdschrift openslaan of je ziet ‘m staan: de boxspring. Het is één van de populairste bedden van deze tijd. Natuurlijk vanwege het slaapcomfort én vanwege zijn hip en compact design. Een boxspring heeft geen bedombouw. Dat maakt het ontwerp makkelijk toepasbaar in vrijwel elk type slaapkamer. Veel gebruikers ervaren een boxspring daarom ook als extra prettig: zonder bedombouw heb je het gevoel meer ruimte te hebben.

Hocker

Maak de look compleet met een hocker

Een hocker is goed te combineren met een boxspring. Beddenreus heeft voor verschillende boxsprings bijpassende hockers en nachtkasten. Je kunt kiezen voor dezelfde bekleding als van jouw boxspring. Of combineer met een andere kleur voor een speels effect in je slaapkamer.

Bekijk onze bijpassende hockers >

Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing