Babybed

Net zoals volwassen, kunnen baby’s niet zonder goede nachtrust. Slapen is extreem belangrijk. Je wil dan ook dat het babybed voor jouw pasgeborene veilig en comfortabel is. De babybedjes van Beddenreus voldoen aan alle Europese normen en eisen, bevatten geen giftige stoffen en zijn bovendien verstelbaar. Lees verder

Filters

2 van 2 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Babyledikant Kiddy
Meest verkocht

Babyledikant Kiddy

Uitvoering: Incl. bedbodem, excl. matras |
Montage: montage niet inbegrepen |

Levertijd: 2 tot 4 weken

268.95

Gratis bezorging op alles van Vipack & Flexa

Complete babykamer Kiddy met commode, opzet en 3-deurs kast

Levertijd: 9 tot 10 weken

1394.99

Gratis bezorging op alles van Vipack & Flexa

2 van 2 resultaten

Ga naar Beddenreus voor het beste babybed

De eerste jaren in het leven van een baby worden voornamelijk slapend doorgebracht. Daarom wil je er voor zorgen dat je babybedje comfortabel is. Als je baby rustig slaapt, heb je ook een goede nachtrust. Daarom biedt Beddenreus alleen de meest comfortabele en best geteste babybedjes aan. De bedbodems zijn op verschillende hoogtes te monteren. Zo groeit het bed mee met jouw kleintje. Klinkt goed toch?

Ruime collectie babybedjes

Alle babybedjes in ons assortiment zijn voorzien van de laatste trends, modellen en kleuren. En dat tegen de beste prijzen. De babybedden en ledikantjes zijn uitvoerig getest en voldoen aan alle geldende eisen. Daar kun je op rekenen dankzij de vertrouwde merken Woodworld en Vipack. Naast het comfort en de kwaliteit, wil je natuurlijk dat je babybedje aansluit bij de inrichting van de kinderkamer. Gelukkig heeft Beddenreus babybedjes in meerdere kleuren. Zo zit er altijd wat voor jou tussen!

Goedkoop babybed

Natuurlijk staan veiligheid, comfort en de looks voorop, maar een scherpe prijs is misschien wel minstens zo belangrijk. Bij Beddenreus vind je de scherpste prijzen en de beste aanbiedingen. Zo weet je zeker dat jij het beste babybed tegen de laagste prijs vindt. Wel zo lekker voor je portemonnee!

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing