Gratis bezorging op alle (top)matrassen!

Boxsprings zonder matras

Toe aan een nieuwe boxspring, maar is je huidige matras nog prima? Dan is een boxspring zonder matras iets voor jou. Zo geniet je wel van de hotelchique uitstraling van een boxspring, maar dan voor een kleiner prijsje. Onze boxsprings zonder matras zijn beschikbaar in 120x200, 140x200, 160x200 en 180x200.

Filters

1 van 1 Resultaat

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Box Lowen Plus vlak zonder matras, graphite
Meest verkocht

Box Lowen Plus vlak zonder matras

Uitvoering: Vlak |
Gewichtsklasse: tot 100 kg |

Levertijd: 2 tot 4 weken

249.-
lowest-price

1 van 1 Resultaat

Boxspring zonder matras kopen

Ben je uitgekeken op je oude bed of boxspring, maar is je huidige matras nog prima? Dan hoef je geen complete nieuwe boxspring te kopen, maar kun je ook gaan voor een boxspring zonder matras. Zo geniet je voor een kleine prijs toch van de hotelchique looks van jouw nieuw boxspring. Je kunt in een bed zonder matras namelijk gewoon je huidige matras(sen) plaatsen. Het enige wat jij hoeft te doen? Erop letten dat je matras(sen) dezelfde maten hebben als jouw nieuwe boxspring.

Ruime keuze uit matrassen

Ook als je je huidige matras(sen) niet wil bewaren, kan een boxspring zonder matras voordelen bieden. Wanneer je een bed zonder matras koopt, heb je namelijk alle vrijheid om een (wit) matras uit te zoeken dat perfect past bij jouw slaapbehoeften. Ook heb je dan geen topper meer nodig, zoals bij een gestoffeerd matras wel het geval is. Met een wit matras ben jij in 1 keer klaar.

Diverse maten boxspring exclusief matras

Boxsprings zonder matras zijn bij Beddenreus beschikbaar in de populaire maten 120x200, 140x200, 160x200 en 180x200 cm. Heb jij bijvoorbeeld twee matrassen van 90x200 cm? Dan is een boxspring van 180x200 cm geschikt voor jou. Kies het bed zonder matras in jouw favoriete kleur, zoals grijs of beige.

Comfort boxspring

Wat is een boxspring eigenlijk precies? Een boxspring is een bedframe dat bestaat uit een box met veren. De box is het onderste gedeelte van het bedframe en is gemaakt van een houten frame dat is bedekt met stof. In de box zitten veren die zorgen voor ondersteuning en comfort. Hier bovenop komt normaal gesproken vaak een gestoffeerd matras met daar bovenop nog een topper, wanneer je voor een wit matras gaat, is de topper dus niet meer nodig.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing