Boxsprings zonder matras

Toe aan een nieuwe boxspring, maar is je huidige matras nog prima? Dan is een boxspring zonder matras iets voor jou. Zo geniet je wel van de hotelchique uitstraling van een boxspring, maar dan voor een kleiner prijsje. Onze boxsprings zonder matras zijn beschikbaar in 120x200, 140x200, 160x200 en 180x200. Lees verder

Filters

1 van 1 Resultaat

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Box Lowen Plus vlak zonder matras, graphite
Meest verkocht

Box Lowen Plus vlak zonder matras

(5)
Uitvoering: Vlak zonder matras |
Gewichtsklasse: tot 100 kg |

Levertijd: 2 dagen

249.-
vat-discount

21% BTW korting

1 van 1 Resultaat

Boxspring zonder matras kopen bij Beddenreus?

Ben je uitgekeken op je oude bed of boxspring, maar is je huidige matras nog prima? Dan hoef je geen complete nieuwe boxspring te kopen, maar kun je ook gaan voor een boxspring zonder matras. Zo geniet je voor een kleine prijs toch van de hotelchique looks van jouw nieuw boxspring. Want waarom zou je een dure nieuwe boxspring kopen als je net zo goed je matrassen kunt combineren met een goedkope boxspring zonder matras? Het enige waar je op hoeft te letten is de maat die je kiest. Handig, hè?

Diverse maten boxspring exclusief matras

Boxsprings zonder matras zijn bij Beddenreus beschikbaar in de populaire maten 120x200, 140x200, 160x200 en 180x200 cm. Heb jij bijvoorbeeld twee matrassen van 90x200 cm? Dan is een boxspring van 180x200 cm geschikt voor jou. Kies een boxspring zonder matras in jouw favoriete kleur, zoals grijs of beige.

De goedkoopste boxsprings zonder matras bij Beddenreus

Bij Beddenreus komt iedereen aan de beurt, dus ook de huishoudens met een kleiner budget. Natuurlijk zijn boxsprings zonder matras al goedkoper dan een complete boxspring, maar zelfs dan doen wij éxtra ons best om jouw nieuwe bed zo betaalbaar mogelijk te maken. Daarom geniet je bij Beddenreus regelmatig van flinke korting en leuke acties. Nieuwe bedden en boxsprings voor outlet prijzen, da's pas fijn!

 

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing