Schrik niet! Ontvang 10% korting op bijna alles* met code Halloween

1 : 0 : 16
29
Kajuitbedden bij Beddenreus

Kajuitbed

Veel speelgoed in de kinderkamer zorgt voor troep. Met een kajuitbed is dit zo opgeruimd! Alle rommel kun je namelijk gemakkelijk in de lades onder het bed stoppen. Ideaal toch?

Filters

3 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

jr-ld-rens-wit-kajuit
Meest verkocht

kajuitbed Rens

(3)

Levertijd: 4 dagen

385.- 269.-

Boe! Ontvang nu 10% korting met code halloween

kajuitbed Rens met matras

Levertijd: 4 dagen

505.- 325.-

Boe! Ontvang nu 10% korting met code halloween

Kajuitbed Alice

Levertijd: 5 - 6 weken

219.-

Een kajuitbed koop je bij Beddenreus!

In elke kinderkamer komt het wel eens voor: rommel. Je blijft zeuren om het op te ruimen en het blijft een klus om het zelf te doen. Met een kajuitbed is de kinderkamer in een mum van tijd weer opgeruimd. Dit bed heeft namelijk genoeg opbergruimte om alle rommel in één keer op te ruimen. De lades onder het bed bieden genoeg ruimte voor alle spelletjes en boeken. Maak het bed helemaal af met een fijn matras en een goede bedbodem, zodat je kleine heerlijk slaapt.

Uitgebreide collectie kajuitbedden

Bij Beddenreus hebben we verschillende soorten kajuitbedden. Naast een kajuitbed met lades, kun je ook kiezen voor een kajuitbed zonder lades. Al deze bedden zijn erg makkelijk te monteren. Zo zet je heel snel en gemakkelijk het nieuwe bed van je zoon of dochter in elkaar. Maak de kinderkamer helemaal af met een mooie kinderkast en andere accessoires.

Een kajuitbed voor de mooiste prijs

Al onze kajuitbedden zijn van zeer hoge kwaliteit. Naast de kwaliteit zijn de bedden ook nog zeer scherp geprijsd. Zo profiteer je bij Beddenreus altijd van de juiste prijs-kwaliteit verhouding. Zo heb je voor de juiste prijs meer ruimte in je kinderkamer. Wil je nog meer korting? Dat kan! Het hele jaar hebben we aantrekkelijke aanbiedingen. Houd dan goed onze website in de gaten en blijf op de hoogte.