BTW korting met code BTWNEE!

Kajuitbedden bij Beddenreus

Kajuitbed

Een kinderkamer is niet alleen een slaapkamer, maar ook een speelkamer. Helaas kan al dat speelgoed voor een rommeltje zorgen. Met een kajuitbed is opruimen gelukkig zo gepiept. Je kunt namelijk al het speelgoed makkelijk kwijt in de lades onder het bed. Ideaal toch?

Filters

3 van 3 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

ld_rens_wit_svv_gedekt_sfeer1
Meest verkocht

kajuitbed Rens

(5)

Levertijd: 5 dagen

385.- 289.-
vat-discount

Nú BTW korting op dit product met code: BTWNEE

kajuitbed Rens met matras

(4)

Levertijd: 5 dagen

505.- 325.-
vat-discount

Nú BTW korting op dit product met code: BTWNEE

Kajuitbed Alice

Levertijd: 2 tot 4 weken

249.-
vat-discount

Nú BTW korting op dit product met code: BTWNEE

Een kajuitbed in de kinderkamer 

In elke kinderkamer komt het wel eens voor: rommel. Maar met een kajuitbed is de kinderkamer in een mum van tijd weer opgeruimd. Onder dit bed is er namelijk genoeg opbergruimte om alle troep in één keer netjes te laten verdwijnen. Niet alleen rommel opruimen is makkelijk met deze bedden. Je zet het bed zelf namelijk ook heel makkelijk en snel op. Wil je de kinderkamer helemaal afmaken? Kies dan ook voor een leuk kinderdekbedovertrek en een mooie kinderkast

Kajuitbedden in verschillende soorten en maten

Bij Beddenreus heb je keuze uit meerdere kajuitbedden. Zo hebben we een kajuitbed met lades, maar kun je ook kiezen voor een variant zonder lades. Maak het helemaal af met een fijn matras en een goede bedbodem, zodat je kleine heerlijk slaapt.

Scherp geprijsde kajuitbedden

Bij Beddenreus vind je kajuitbedden van hoge kwaliteit, voor een verrassend lage prijs. Wil je nog meer korting? Dat kan! Het hele jaar hebben we aantrekkelijke aanbiedingen. Houd daarom onze website in de gaten en blijf hiervan op de hoogte. Een opgeruimde kamer is nog nooit zo voordelig geweest!

Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing