Bestel 24/7 online of kom langs in een van onze winkels.

15% éxtra korting op bijna alles met code reuze15. Bekijk alle aanbiedingen

Compleet bed

Vind je het fijn om in één keer klaar te zijn? Kies dan voor een compleet bed van Beddenreus. Hiermee koop je alle onderdelen van je bed in één keer en ben je niet te lang bezig met het zoeken.

Filters

3 van 3 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

bed Wald met lattenbodem en polyether matras

Levertijd: 3 dagen

449.- 299.- Je bespaart 33%

Wow, 15% éxtra korting op dit product

bed Wald met lattenbodem, polyether matras en 2opbergladen

Levertijd: 6 tot 7 weken

569.- 419.- Je bespaart 26%

Wow, 15% éxtra korting op dit product

bed Novel met lattenbodem en Maxi Pocket matras

(1)

Levertijd: 10 dagen

1695.- 749.- Je bespaart 56%
sale

Compleet bed kopen bij Beddenreus

Fijn! Je hebt een nieuw bed gekocht. Wat nu? Met alleen het bed kun je nog niet direct slapen. Naast het bed moet je nog kiezen welk matras je erbij wilt en welke bedbodem. Bij Beddenreus bieden we jou de mogelijkheid om alles in één keer aan te schaffen. Hierin is het aan jou de keuze welk matras en bedbodem het beste bij je past. 

Het maakt ook niet uit of je een eenpersoonsbed compleet wilt aanschaffen of een compleet tweepersoonsbed. Zit de maat die jij zoekt er niet tussen? Neem dan eens een kijkje bij al onze bedden.

Ruim aanbod aan Complete Bedden

Door het ruime aanbod kun je zelf kiezen welk compleet bed je wilt. Houd je van warme kleuren met een romantische uitstraling of ben je meer op zoek naar een strak uiterlijk voor je slaapkamer? Naast het uiterlijk is het natuurlijk belangrijk hoe lekker je ligt. Ook de keuze aan matrassen en bedbodems is genoeg om te vinden wat je zoekt. De meubels rond je bed in dezelfde stijl? Ook dit is mogelijk! Heb je wat hulp nodig bij de keuze van je complete bed? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice, zodat wij je kunnen helpen jouw droomkamer te creëren!

Voordelig een compleet bed kopen

Wanneer je besluit een compleet bed te kopen, profiteer je van de juiste prijzen. Wij zorgen ervoor dat je niet teveel betaalt. Wist je dat een compleet bed wordt bezorgd door onze eigen medewerkers? Daarnaast hebben we bij Beddenreus regelmatig kortingen en aanbiedingen, waardoor je nog minder betaalt voor je slaapkamer! 

Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing