Antislip matrasonderlegger

Het is belangrijk dat je matras goed blijft liggen voor een ongestoorde nachtrust. Daar kan een antislip matrasonderlegger bij helpen! Daarnaast beschermt het je matras en zal je matras stukken langer meegaan door deze extra bescherming. Lees verder

Filters

2 van 2 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Matrasbeschermer Topnop
Meest verkocht

Matrasbeschermer Topnop

(167)

Levertijd: Morgen in huis

17.90

Antislip Matrasonderlegger boxspring

(26)

Levertijd: Morgen in huis

19.95

2 van 2 resultaten

Antislip matrasonderlegger kopen? Je vindt hem bij Beddenreus

In je slaap beweeg of draai je vaak, wat kan zorgen voor verschuiving van de matras. Dit kan je nachtrust echter behoorlijk verstoren. Een antislip matrasonderlegger kan verschuiven voorkomen, waardoor je rustiger slaapt. Naast het voorkomen van verschuivingen, biedt het ook bescherming van je matras. Het verschuiven van een matras kan voor veel slijtage zorgen en wordt voorkomen door een antisliplaag. Zo gaat de hoes van je matras en het matras zelf een stuk langer mee!

Ontdek verschillende soorten antislip matrasonderleggers tegen scherpe prijzen

Bij Beddenreus hebben we een aantal antislip matrasonderleggers. Het antislip matrasdek plaats je tussen het matras en de bedbodem. Wij hebben een antisliplaag speciaal voor boxsprings, maar ook voor normale bedden.

Voor zowel een tweepersoons boxspring en een normaal tweepersoonsbed is het aan te raden twee antislip matrasonderleggers aan te schaffen. De beschermers zijn stofvrij en hebben een grote luchtdoorlaatbaarheid. Zo wordt je matras voldoende geventileerd. Indien gewenst kun je de antisliplaag stofzuigen met een meubelmondstuk. Is jouw matras al zodanig beschadigd omdat je nog geen gebruik maakte van een antisliplaag? Neem dan voor een nieuw matras een kijkje in ons assortiment eenpersoonsmatrassen of tweepersoonsmatrassen.

Aantrekkelijk geprijsde antislip matrasonderleggers

Beddenreus heeft voordelige prijzen, zo geniet je met een kleine investering al van de voordelen van een antislip matrasonderlegger. Natuurlijk ben je bij ons altijd van een goede kwaliteit gegarandeerd. Voor extra kortingen en aanbiedingen raden we je aan de website in de gaten te houden. Zo scoor je jouw matrasonderlegger misschien wel nóg voordeliger. Bij Beddenreus ben je voor goed en goedkoop aan het juiste adres!

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing