Onze webshop is 24/7 geopend. De winkels zijn tijdelijk gesloten. - In deze periode kan het voorkomen dat je pakketje iets langer onderweg is

Happy blue Monday Week bij Beddenreus! Shop nu met 10% extra korting met code happy10

0 : 23 : 26
8
Koudschuim matrassen Beddenreus

Koudschuim matras

Als je gaat slapen heb je zin om in een fijn bed te liggen. Hier speelt je matras een grote rol in. Met onze koudschuim matrassen kun je genieten van de beste nachtrust. Bekijk hier ons assortiment koudschuim matrassen.

Filters

4 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

mt_mline_wave_light
Meest verkocht

matras Wave Light

(26)
Ondersteuning
Ventilatie
Drukverdeling
Hardheid
medium

Levertijd: 4 dagen

299.- 239.20
percentage-20

koudschuim matras Loes

(9)
Ondersteuning
Ventilatie
Drukverdeling
Hardheid
medium

Levertijd: 8 dagen

119.-

Shop nu met 10% korting, gebruik code happy10

koudschuim matras Topcare 7250 Foam

Ondersteuning
Ventilatie
Hardheid
medium

Levertijd: 4 dagen

249.-

Shop nu met 10% korting, gebruik code happy10

matras Jumper

Ondersteuning
Ventilatie
Drukverdeling
Hardheid
medium

Levertijd: 3 tot 4 weken

174.-

Een koudschuim matras kopen? Bij Beddenreus vind je een uitgebreid aanbod

Één van de belangrijkste voorwaarden voor een bed waar je lekker op slaapt, is een goed matras. Natuurlijk heb je ook beddengoeddekbed en kussens nodig, maar de basis is een matras. Onze koudschuim matrassen hebben een open celstructuur die ervoor zorgt dat het matras goed ventileert. Dit maakt het matras uitstekend voor mensen die het snel warm hebben in bed. Daarnaast past het matras zich snel aan aan de vorm van je lichaam, waardoor je geen kuilen in het matras krijgt. Dit kan fijn zijn als je draait in je slaap.

Koudschuim matras in verschillende maten

Bij het kopen van een matras moet je letten op verschillende dingen. Hoe goed ondersteunt het matras? Hoe zacht is het matras? Hoe zit het met de ventilatie? Dit zijn allemaal vragen om rekening mee te houden. Daarnaast is het heel belangrijk dat je een matras kiest dat past bij de afmeting van je bed. Heb je bijvoorbeeld een 120x200 160x200 180x200 of tweepersoons matras nodig? Het kan ook zijn dat je twee eenpersoons matrassen op een boxspring wilt leggen.Tip: om de naad in het midden te verhelpen, neem eens een kijkje bij onze matraswiggen!

Goedkope koudschuim matrassen

Een matras is een investering en daarom wil je er lang mee doen. Gelukkig kun je er bij Beddenreus vanuit gaan dat onze koudschuim matrassen van hoge kwaliteit zijn. Die gaan dus jaren mee! Benieuwd hoe het koudschuim matras ligt? Kom dan eens langs één van onze winkels en probeer het uit.

Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing