21% BTW korting op bijna alles! Code:btwnee

1 : 20 : 44
28

Splittopmatrassen

Een topper gaat bovenop het normale matras. Hiermee creëer je extra ondersteuning en gaat het matras langer mee. In deze categorie vind je alle toppers met split.

Filters

3 van 3 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

tp-topcare-foam-split
Meest verkocht

hr-schuim topmatras Topcare Foam split

(27)
Ondersteuning
Ventilatie
Drukverdeling

Levertijd: Morgen in huis

422.15

Wow, 21% BTW korting op dit product

latex splittopmatras Topcare Latex split

(5)
Ondersteuning
Ventilatie
Drukverdeling

Levertijd: 6 tot 7 weken

502.15

Wow, 21% BTW korting op dit product

traagschuim splittopmatras Topcare Visco split

(3)
Ondersteuning
Ventilatie
Drukverdeling

Levertijd: 3 tot 4 weken

462.15

Wow, 21% BTW korting op dit product

3 van 3 resultaten

Splittopper kopen? Je vindt het bij Beddenreus

Het maakt niet uit of je op een eenpersoons matras, tweepersoons matras of een twijfelaar matras slaapt, met een splittopper is je nachtrust optimaal. Een matrastopper met split zorgt ervoor dat je topper meebeweegt met je elektrische boxspring. Zo blijft het matras op z’n plek als de ene helft omhoog of omlaag gaat. Daarnaast zorgt een splittopper voor extra ondersteuning en verlengt het de levensduur van je matras. Onze split topper maakt het mogelijk om de tijk er vanaf te halen. Zo stop je het makkelijk in de wasmachine.

Splittoppers in verschillende soorten en maten

In onze collectie splittoppers vind je verschillende soorten topmatrassen met verschillende eigenschappen en afmetingen. Zo heb je keuze uit ventilatie, ondersteuning en drukverdeling. Daarnaast zijn er verschillende afmetingen, zodat de splittopper goed aansluit op je normale matras. Voor het splittopmatras hebben we ook special splittopper hoeslakens, handig he? Naast een splittopper kun je ook kiezen voor een eenpersoons topmatras, tweepersoons topmatras,of een twijfelaar topmatras Ben je nog op zoek naar een normaal matras? Kijk dan eens bij onze pocketvering matrassenkoudschuimmatrassenpolyether matrassen en bonellveermatrassen.

Splittoppers voor aantrekkelijke prijzen

Onze splittoppers zijn van uitstekende kwaliteit. Wist je dat je hier ook de beste prijs voor betaalt? Gedurende het jaar profiteer je van verschillende kortingen, zodat jouw aankoop nog goedkoper wordt. Zo haal je het maximale uit je aankoop en kun je heerlijk slapen. Houd onze website goed in de gaten voor de laatste aanbiedingen.

Start chat
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing