21% BTW korting op bijna alles! Code:btwnee

1 : 20 : 19
53

Elektrische lattenbodem

Wil jij wat extra luxe en comfort? De elektrische bedbodem biedt de mogelijkheid! Met één druk op de knop kun je rechtop in je bed zitten. De bedbodem beweegt automatisch met je mee. Handig voor het gemak, maar ook voor mensen met een slechte rug of nek.

Filters

2 van 2 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

bd-flexus-4200-el
Meest verkocht

lattenbodem FLEXUS 4200 EL

(27)

Levertijd: 4 dagen

359.-

Wow, 21% BTW korting op dit product

bd-flexus-2800-el
Voordeligste keuze

lattenbodem FLEXUS 2800 EL

Levertijd: 4 tot 5 weken

309.-

Wow, 21% BTW korting op dit product

2 van 2 resultaten

Elektrische bedbodems van Beddenreus

De elektrische bedbodems van Beddenreus zorgen ervoor dat je luxe, gemak en kwaliteit in één ervaart. Met de afstandsbediening kun je met één druk op de knop de gewenste houding aannemen. Top toch? Als je last hebt van je rug of wat slechter kunt opstaan is deze bedbodem ook ideaal. Je kunt namelijk zelf bepalen op welke manier je uit je bed stapt, zonder daar veel moeite voor te hoeven doen!

Elektrische lattenbodem

Bij Beddenreus kun je kiezen voor de elektrische lattenbodem. Deze heeft genoeg stevigheid en zorgt met de latten voor een goede ondersteuning. Wees ervan bewust dat je de juiste maat kiest. Is het formaat van je bed bijvoorbeeld 90x200 dan is je elektrische lattenbodem 90x200. De juiste keuze hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Heb je hulp of advies nodig bij het kiezen van de juiste elektrische lattenbodem? Neem dan eens contact op met de klantenservice.

Welk matras past bij een elektrische bedbodem?

Wat ook goed is om te weten is dat sommige matrassen beter geschikt zijn voor een elektrische bedbodem dan anderen. Het pocketveer matras, traagschuim matras, koudschuim matras en polyether matras zijn het meest geschikt voor een elektrische bedbodem. Een bonellveermatras is bijvoorbeeld iets minder geschikt.

Voordelig elektrische lattenbodems kopen

De elektrische lattenbodems van Beddenreus zijn zeer hoog in kwaliteit. Dit betekent niet meteen dat deze ook veel moeten kosten! Wij zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt en maken gebruik van betaalbare prijzen.

 

Start chat
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing