Elektrische lattenbodem

Wil jij wat extra luxe en comfort? De elektrische bedbodem biedt de mogelijkheid! Met één druk op de knop kun je rechtop in je bed zitten. De bedbodem beweegt automatisch met je mee. Handig voor het gemak, maar ook voor mensen met een slechte rug of nek.

Filters

1 van 1 Resultaat

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

Vind de juiste bedbodem voor jouw bed!

Lees alles over de verschillende bedbodems om de juiste keuze te kunnen maken..

Lattenbodem FLEXUS 4200 EL
Meest verkocht

Lattenbodem Flexus 4200 elektrisch verstelbaar

(43)
Uitvoering: Elektrisch verstelbaar |
Comfortzones: heup- & schouderzone |
Gewichtsklasse: tot 120 kg |

Levertijd: 4 dagen

359.- 296.68 Je bespaart 17%

1 van 1 Resultaat

Elektrische bedbodems van Beddenreus

De elektrische bedbodems van Beddenreus zorgen ervoor dat je luxe, gemak en kwaliteit in één ervaart. Met de afstandsbediening kun je met één druk op de knop de gewenste houding aannemen. Top toch? Als je last hebt van je rug of wat slechter kunt opstaan is deze bedbodem ook ideaal. Je kunt namelijk zelf bepalen op welke manier je uit je bed stapt, zonder daar veel moeite voor te hoeven doen!

Elektrische lattenbodem in verschillende maten

Bij Beddenreus kun je kiezen voor de elektrische lattenbodem. Deze heeft genoeg stevigheid en zorgt met de latten voor een goede ondersteuning. Wees ervan bewust dat je de juiste maat kiest. Is het formaat van je bed bijvoorbeeld 90x200 dan is je elektrische lattenbodem 90x200. Naast deze standaard maat vind je bij Beddenreus ook een elektrische lattenbodem in de maten 70x200, 80x200 en 120x200. Voor langere bedframes hebben wij ook elektrische bodems van 210 cm en 220 cm lang! 

De juiste keuze hangt af van je persoonlijke voorkeuren. Heb je hulp of advies nodig bij het kiezen van de juiste elektrische lattenbodem? Neem dan eens contact op met de klantenservice.

Welk matras past bij een elektrische bedbodem?

Wat ook goed is om te weten is dat sommige matrassen beter geschikt zijn voor een elektrische bedbodem dan anderen. Het pocketveer matras, traagschuim matras, koudschuim matras en polyether matras zijn het meest geschikt voor een elektrische bedbodem. Een bonellveermatras is bijvoorbeeld iets minder geschikt.

Voordelig elektrische lattenbodems kopen

De elektrische lattenbodems van Beddenreus zijn zeer hoog in kwaliteit. Dit betekent niet meteen dat deze ook veel moeten kosten! Wij zorgen ervoor dat je niet te veel betaalt en maken gebruik van betaalbare prijzen.

 

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing