Laatste week 21% BTW korting op bijna alles!* Gebruik code btwnee

5 : 2 : 15
49

Update 28/09/2020

Belangrijke informatie omtrent coronavirus

Beddenreus houdt de maatregelen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd. Daarom dragen onze medewerkers een mondkapje volgens het landelijke advies.

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten heeft onze hoogste prioriteit. We zorgen er dan ook voor dat je nog steeds veilig bij ons in de winkel kunt komen en dat onze medewerkers voor jou klaar staan. Daarnaast kun je natuurlijk ook 24/7 online bij ons terecht. 

Gaat de bezorging wel door?

Vanwege de maatregelen die we door de drukte moeten treffen kan de levering van je bestelling iets langer op zich laten wachten. Je ontvangt van ons een SMS bericht met daarin het tijdsvak van levering. Onze bezorgers nemen 10-30 minuten voor levering telefonisch contact met je op. Natuurlijk volgen we ook hierbij de adviezen van het RIVM op en zorgen we voor extra maatregelen voor onze bezorgers en voor jou. 

Deze voorzorgsmaatregelen nemen onze bezorgers:

 • Onze bezorgers bellen bij je aan en zullen een stap naar achter doen. Je bent dan in de gelegenheid de deur te openen. Na opening vragen wij jou ook om een stap naar achter te doen. Op deze manier houden we voldoende afstand van elkaar.
 • Wij schudden momenteel geen handen.
 • onze bezorgers zijn in het bezit van wegwerphandschoenen en desinfectie middelen. Hier zullen zij gebruik van maken.
 • bezorgers die niet fit zijn, worden niet op pad gestuurd

We vragen jou om deze voorzorgsmaatregelen te nemen:

 • Ben je niet fit, dat wil zeggen hoesten, verkouden en/of koorts en staat jouw afspraak gepland, dan vragen wij je vriendelijk om je afspraak te verzetten. Dit kun je uiteraard kosteloos wijzigen: wijzig je bezorgmoment >>
 • Na het openen van de deur vragen wij jou om een stap naar achter te doen. Op deze manier houden we voldoende afstand van elkaar. Schud geen handen
 • Zorg dat de doorgang naar je slaapkamer vrij is
 • Houdt minimaal 1,5 meter afstand van onze bezorger. Wij verzoeken je vriendelijk om tijdens de montage niet in dezelfde ruimte te zijn. Dit voor jouw gezondheid en veiligheid
 • Vermijd fysiek contact met onze bezorgers
 • Betaal digitaal, dus met je pinpas of telefoon
 • Na levering vragen wij om je handtekening ter ontvangst van je bestelling. Wij vragen je met je eigen pen een handtekening te zetten 

Bezorging PostNL

Door extra drukte bij PostNL kan er momenteel vertraging ontstaan bij het bezorgen van pakketten. Hierdoor is het mogelijk dat je bestelling later dan gebruikelijk bezorgd wordt. Wij hopen hiervoor op je begrip. Volg de actuele status van jouw bestelling via de Track & Trace code die je per e-mail ontvangt van PostNL.


Zijn de Beddenreus winkels open?

Onze winkel zijn geopend, dus daar ben je van harte welkom!  

Bekijk de winkel bij jou in de buurt

Let op: Ben je verkouden, hoest je of heb je griepverschijnselen? Dan vragen we je om je bezoek aan onze winkels uit te stellen. Wij willen de gezondheid van onze medewerkers en klanten niet in gevaar brengen. We helpen je natuurlijk graag online of telefonisch.

Deze voorzorgsmaatregelen nemen onze medewerkers in de winkel:

 • Onze medewerkers houden in de winkel een gepaste afstand van 1.5 meter
 • Onze medewerkers dragen een mondkapje
 • Onze medewerkers zullen geen handen geven en hun handen regelmatig reinigen met desinfecterende middelen
 • De showroom wordt intensief bijgehouden qua schoonmaak, denk daarbij aan de pinautomaten, deurklinken en ventilatiekanalen
 • Wil je graag komen proefliggen? Ook dit kan gewoon nog veilig in onze winkels. Er liggen speciale, afneembare kussenslopen en matrasmatjes op de kussens en matrassen die na ieder gebruik grondig gereinigd worden. Zo nemen wij ook hierin de benodigde hygiënische maatregelen. 
 • Zodra onze medewerkers minimale klachten hebben verzoeken wij ze om thuis te blijven 

We vragen jou om deze voorzorgsmaatregelen te nemen:

 • Heb je koorts, ben je verkouden, hoest je of heb je griepverschijnselen? Bij klachten kom de winkel niet binnen
 • Kom zoveel mogelijk alleen naar de winkel. In verband met voldoende afstand houden hanteren wij: maximaal 20 klanten in de winkel
 • In verband met groepvorming en afstand hanteren wij: maximaal 2 volwassenen, met 2 kinderen
 • Houd bij ons in de winkel gepaste afstand tot anderen, minimaal 1,5 meter. zowel tot klanten als tot medewerkers
 • Betaal met pin en contactloos. Volg altijd de aanwijzingen op van het personeel
 • Gedraag je vriendelijk en begripvol. We moeten hier samen doorheen komen
 • We verzoeken je wel om extra alert te zijn op persoonlijke hygiëne 

Kan ik online bestellen in de webwinkel?

Uiteraard staan wij 24/7 voor je klaar via de webwinkel beddenreus.nl. De meeste bedden, boxsprings en matrassen worden door onze eigen bezorgers bezorgd en gemonteerd. Houd er rekening mee dat artikelen die door PostNL en [email protected]  geleverd worden tot de voordeur worden bezorgd.

Is de Klantenservice open?

Zeker! Ook onze klantenservice staat voor jou klaar. Vanwege de maatregelen van het RIVM is onze klantenservice geopend op aangepaste tijden: Wij zijn te bereiken op maandag t/m vrijdag van 10.00 t/m 16.00 uur via WhatsApp , chat en telefonisch.

Graag tot ziens in onze winkels of online!


 

Status van je bestelling

Wil je weten wanneer je bestelling wordt bezorgd? Op je orderbevestiging vind je het ordernummer. Hiermee kun je de status van je bestelling controleren.

 

Bekijk je orderstatus


 

Klantenservice Beddenreus

Heb je vragen? Wij helpen je graag!

Bel of Whats app:

Onze medewerkers staan voor je klaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur via telefoon of WhatsApp:

Bel of Whatsapp met 0413 – 33 89 44


Adresgegevens:

Beddenreus
Postbus 716
5400 AS Uden


 

Klantenservice

Heb je een vraag over onze producten of onze service? Grote kans dat het antwoord op jouw vraag op een van deze pagina’s staat.

Ik heb een vraag over: