Garantie

Garantie

Terug naar overzicht

Garantie bij Beddenreus

Voor alle artikelen die je bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Aan de wettelijke garantie is géén termijn gekoppeld omdat deze verschilt per product. De onderstaande garantiebepalingen hebben betrekking op de extra aangeboden garantie en houden de wettelijke rechten intact (en zijn dus geen beperking van je wettelijke rechten).

Onze garantiebepalingen

  • Op textielproducten zit een jaar garantie. Omdat wij hygiëne belangrijk vinden, is het ruilen van textielproducten alleen mogelijk als de verpakking ongeopend is.
  • Op showroomproducten geven wij geen garantie.
  • De garantie gaat in op het moment dat je het product in bezit hebt.
  • Wil je graag extra zekerheid? Kies dan voor de Extra Beddenreus Garantie.
  • Koop je online? Dan gelden onze Online verkoopvoorwaarden.

CBW-garantieregeling

De in de CBW-voorwaarden opgenomen garantieregeling is van toepassing op je online aankoop. De garantietermijn gaat in op het moment dat je de bestelling in ontvangst hebt genomen. Boven op deze garantie kunnen extra garanties van Beddenreus gelden. Wil je aanspraak maken op de CBW-garantie en/of de (Extra) Beddenreus Garantie? Dan gelden de volgende voorwaarden:

  • Je kunt aantonen dat je het product hebt gekocht bij Beddenreus.
  • Het product is onbeschadigd en schoon.
  • Het product is gebruikt volgens de instructies.
  • Je stelt Beddenreus binnen een gepaste tijd nadat je een gebrek hebt ontdekt op de hoogte via onze Klantenservice.

Thuiswinkel Waarborg

Beddenreus is gecertificeerd door de Stichting Certificering Thuiswinkel Waarborg. De bij de certificering geconstateerde werkwijze en gehanteerde voorwaarden zijn in overeenstemming met Nederlandse wet- en regelgeving. De (her)certificering vindt jaarlijks plaats.

Bekijk het Thuiswinkel Waarborg certificaat

Extra Beddenreus Garantie

Bij Beddenreus staan we achter de kwaliteit van onze matrascollectie. Onze matrassen worden uitvoerig getest en bestaan uit degelijke materialen. Schaf je, bij aankoop van een nieuw matras, ook een textielpakket aan, dan krijg je van Beddenreus één jaar Extra Beddenreus Garantie.

De garantiebepalingen hebben betrekking op de extra aangeboden garantie en houden de wettelijke rechten intact. Er zijn dus geen beperkingen van je wettelijke rechten.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing