T/m 7 maart 's avonds 50% korting op bezorgkosten

Extra Beddenreus Garantie

Extra Beddenreus Garantie

Terug naar overzicht

Extra Beddenreus garantie

Bij Beddenreus staan we achter de kwaliteit van onze matrascollectie. Onze matrassen worden uitvoerig getest en bestaan uit degelijke materialen. Schaf je, bij aankoop van je nieuwe matras, ook een molton, samen met een matrasbeschermer of matrasgrip aan dan krijg je van Beddenreus één jaar Extra Beddenreus Garantie!

De onderstaande garantiebepalingen hebben betrekking op de extra aangeboden garantie en houden de wettelijke rechten intact. Er is dus geen beperking op je wettelijke rechten.

Je kunt gebruik maken van de Extra Beddenreus Garantie als je:

  • Een molton en matrasbeschermer aanschaft als je nieuwe matras op een bedbodem komt te liggen. 
  • Een molton en een matrasgrip aanschaft als je nieuwe matras op een boxspring komt te liggen.
  • Je molton en matrasbeschermer of matrasgrip, samen met je nieuwe matras, op je verkooporder vermeld staan.

Koop je meerdere matrassen? Schaf dan voor elk matras een molton en matrasbeschermer of matrasgrip aan. Zo krijg je op elk matras één jaar Extra Beddenreus Garantie, bovenop de standaard garantie.

Op alle matrassen geldt een volledige garantie van 2 jaar. Met de Extra Beddenreus Garantie wordt deze garantieperiode met één jaar verlengd: Vanaf twee tot drie jaar na de bezorgdatum is een derde van de kosten van reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten, voor rekening van Beddenreus.

M-Concept matrassen

Op matrassen van het merk M-Concept geldt een garantie van 3 jaar. Met de Extra Beddenreus Garantie wordt deze garantieperiode met één jaar verlengd: Vanaf drie tot vier jaar na de bezorgdatum is een derde van de kosten van reparatie of vervanging, met inbegrip van vracht- en voorrijkosten, voor rekening van Beddenreus.

Online verkoopvoorwaarden

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing