Beddenreus Venray, Plataanstraat 18, 5802EJ Venray

Openingstijden

Maandag
-
Dinsdag
-
Woensdag
-
Donderdag
-
Vrijdag
-
Zaterdag
-
Zondag

Contact

T: (047) 85 61 066

E: filiaal.venray@beddenreus.nl

Parkeren

Je kunt gratis voor de deur parkeren of op de grote parkeerplaats.

Meer informatie

Beddenreus winkel Venray

In onze Beddenreus winkel in Venray vind je de beste én mooiste producten voor je slaapkamer tegen enorm lage prijzen. In de winkel kun je inspiratie en ideeën opdoen en natuurlijk kun je ter plekke de diverse soorten bedden, matrassen en bedbodems uitproberen en vergelijken. Ieder lichaam vraagt immers om een ander bed. Wil je persoonlijk uitleg en advies, waarbij onder andere gekeken wordt naar zaken als je lichaamsbouw en slaaphouding? Onze slaapadviseurs staan voor je klaar. We helpen je graag met het maken van je keuze, zodat je kiest wat bij je past!
 
Bedden en matrassen voor jong en oud
 
Aan keuze geen gebrek in onze beddenwinkel. Zo hebben we diverse topmerken boxsprings in de collectie, met elk hun eigen stijl en positieve eigenschappen. Ook voor ledikanten, matrassen en bedbodems van goede kwaliteit zit je goed bij Beddenreus. In onze winkel vind je verder volop meubels voor je slaapkamer, zoals kledingkasten, hockers en nachtkastjes. En wedden dat je tussen de vele dekbedden, kussens en soorten beddengoed precies vindt wat je zoekt? Dat wordt voortaan betaalbaar slapen op jouw manier.

In onze slaapspeciaalzaak te Venray verkopen we producten van onze eigen merken TopcareNordlandVitalisM-concept en Dreamtime. Daarnaast hebben we diverse topmerken, zoals Beddinghouse en Cinderella, in de collectie.
 
Hoe vind je onze beddenwinkel in Venray?
  • Beddenreus Venray bevindt zich op Woonboulevard WoonMaxx, nabij de A73 (afslag Venray-Noord en volg de N270) in de buurt van de winkels van Beter Bed, Kwantum, Carpet Right, Leenbakker, Praxis en Gamma.
  • Wanneer je met de auto komt, kun je gratis parkeren voor de deur. 

Onze verkoopspecialisten staan voor je klaar met een persoonlijk advies en een heerlijk kopje koffie of thee. Graag tot ziens in onze winkel!