21% BTW korting op bijna alles! Code:btwnee

1 : 20 : 0
41

Matrasbeschermer pakket

Je matras wil je natuurlijk zo lang mogelijk gebruiken. Om deze reden is het belangrijk je matras goed te beschermen. Het matrasbeschermer pakket is een combinatie van een molton en een antislip matrasdek en zorgt dat de levensduur van je matras langer wordt.

Filters

6 van 6 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

Je gekozen filters

tx_beschermingspakket-II_molton_detail
Meest verkocht

Beschermingspakket Ledikant matras

(26)

Levertijd: Morgen in huis

30.-

Wow, 21% BTW korting op dit product

Beschermingspakket Waterdicht ledikant

(2)

Levertijd: Morgen in huis

50.-

Wow, 21% BTW korting op dit product

Beschermingspakket Boxspring matras

(6)

Levertijd: Morgen in huis

30.-

Wow, 21% BTW korting op dit product

Beschermingspakket Boxspring matras waterdicht

Levertijd: Morgen in huis

50.-

Wow, 21% BTW korting op dit product

Beschermingspakket Boxspring topmatras

(7)

Levertijd: Morgen in huis

30.-

Wow, 21% BTW korting op dit product

Beschermingspakket Ledikant topmatras

(7)

Levertijd: Morgen in huis

30.-

Wow, 21% BTW korting op dit product

6 van 6 resultaten

Matrasbeschermer pakket nodig? Je shopt hem bij Beddenreus

Het kopen van een matras is een lange termijn investering. Je gaat er dan ook van uit dat deze tussen de acht tot tien jaar mee gaat. Daarom is het van belang je matras zo goed mogelijk te onderhouden. Een molton en antislip matrasdek helpen daarbij.  De molton zorgt ervoor dat vocht niet direct in het matras trekt. Het antislip matrasdek voorkomt het verschuiven van je matras waardoor je een rustige nachtrust hebt. Daarnaast voorkomt het antislip matrasdek zo slijtage en gaat je matras extra lang mee! Beddenreus heeft diverse soorten pakketten om je matras te beschermen. Zo heb je meteen alles in huis voor een optimale bescherming van je matras. Neem gerust een kijkje in de collectie matrasbeschermer pakketten en shop het pakket dat het beste bij jouw matras past.

Ons betaalbare assortiment matrasbeschermer pakketten

Beddenreus heeft diverse soorten pakketten ter bescherming van je matras in het aanbod. Het pakket bevat een molton en een antislip matrasdek. De molton doe je om het matras, onder je hoeslaken. Door deze extra laag bescherming komt vocht zoals transpiratie niet in je matras terecht. Te veel vocht kan een matras namelijk beschadigen. De moltons zijn gemaakt van een goed ventilerende en vochtopnemende stof wat zorgt voor een goede nachtrust. De antislip matrasdek gaat verschuiving en slijtage van je matras tegen en plaats je onder je matras. Zo blijft je matras stevig liggen, ook als je veel beweegt in je slaap. Een matrasdek is stofvrij en laat lucht goed doorstromen waardoor je geniet van een goede ventilatie. Bij Beddenreus vind je matrasbescherming die geschikt is voor boxsprings of voor standaard bedden. Daarnaast heb je bij ons de keuze uit waterdichte matrasbeschermers.

Profiteer van aantrekkelijke matrasbeschermer pakketten aanbiedingen

De matrasbeschermer pakketten van Beddenreus zijn van hoge kwaliteit en scherp geprijsd. Zo hoeft goed niet altijd duur te zijn bij Beddenreus! Daarnaast vind je door het jaar heen mooie aanbiedingen en extra kortingen op matrasbeschermer pakketten en ander beddengoed. Houd de aanbiedingen pagina in de gaten voor de beste deals!

Start chat
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing