Kabouterprijsjes

Maak kennis met onze kabouters!

Een mooie, stijlvolle slaapkamer hoeft niet duur te zijn. Dat bewijzen Kabouters Koen & Kate, Koos en Kris! Alle 4 onze kabouters staan in een andere fase van hun leven en willen dus een andere slaapkamer. Terwijl de een kiest voor comfort, gaat de ander juist voor stijl. Treed binnen in de Kabouterkamers en ontdek welke bij jou past! 

Kabouter Koos

Maak kennis met Kabouter Koos. Een student die naast heel hard studeren ook dol is op de kroeg, huisfeestjes, slapen, slapen, slapen en uitslapen. Want ja, voor al dat leren en feesten moet je natuurlijk wel goed uitgerust zijn. Toen Koos vorig jaar op kamers ging, shopte hij heel zijn studentenkamer bij elkaar bij Beddenreus. Zo hield hij genoeg geld over voor een rondje in de kroeg!

 

Shop de kabouterkamer van Koos

Neem snel een kijkje in Koos zijn studentenkamer! Ontdek hoe ook jij je complete kamer inricht met héél veel comfort en gemak voor kleine kabouterprijsjes!

De studentenkamer van Koos shop je al vanaf €349 bij Beddenreus. Wanneer je exact de producten van Koos kiest, ga je voor een tweepersoonsboxspring 140x200, een dekbed en een dekbedovertrek. Voordelig én lekker slapen dus.

 

Kabouter Koen & Kabouter Kate

Dit blije en jonge stel settelde zich onlangs in hun eerste échte grote huis. Ze gaan graag op zoek naar leuke items voor hun slaapkamer. Een plek waar ze dromen over de toekomst. Als starters op de markt met weinig budget, weten zij als geen ander waar ze moeten zijn voor een complete slaapkamer: bij Beddenreus natuurlijk!

Shop de kabouterkamer van Koen & Kate

Neem nu een kijkje in hun slaapkamer en laat je verrassen door de mooie én comfortabele slaapinrichting. Vergeet zeker niet de bijbehorende, zeer aantrekkelijke Kabouterprijsjes te checken!

De slaapkamer van Koen & Kate is gebaseerd op een tweepersoonsbed 140x200,  twee lattenbodems, M-concept X2000 matrassen waar de aanbieding 1+1 gratis op van toepassing is, een dekbed en een dekbedovertrek. Deze slaapkamer shop je al vanaf €673 bij Beddenreus.

Lattenbodem Flexus 2600 vlak

(71)
Uitvoering: Vlak |
Gewichtsklasse: tot 120kg |

Levertijd: Overmorgen in huis

79.-

Kabouter Kris

Dit is Kabouter Kris, die door zijn mede bosbewoners ook wel dé coolste kabouter wordt genoemd. Kris houdt gewoon van koffie, planten, eenvoud en zijn vrienden. Veel spullen, daar geeft hij niet zo veel om. Hij wil hier dan ook zo min mogelijk geld aan uitgeven. Wel vindt hij het belangrijk dat wát hij koopt trendy en goed is. Kris vond zijn slaapkamerinrichting niet voor niets bij Beddenreus: mooi, goed en met fijne kabouterprijsjes.

Shop de kabouterkamer van Kris

Ontdek de slaapkamer van Kris en zie hoeveel slaapkamer ook jij voor weinig geld bij Beddenreus al in je paddenstoel, euh huis haalt!

De slaapkamer van Kris is gebaseerd op een tweepersoonsbed 140x200, een tweepersoons Wave Light matras, twee bedbodems, een dekbed en dekbedovertrek. Dit alles is al vanaf €533 verkrijgbaar bij Beddenreus.

 

Bekijk ook eens onze andere voordelige producten

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing