Onze webshop is 24/7 geopend. De winkels zijn tijdelijk gesloten. - In deze periode kan het voorkomen dat je pakketje iets langer onderweg is

Ontvang 10% éxtra korting tijdens de Reuzesale! Gebruik code reuze10

1 : 11 : 12
46

Kledingkast

Een onmisbaar slaapkamermeubel

Op zoek naar een kledingkast voor in je slaapkamer? Dan zit je bij Beddenreus goed. Een kledingkast is een aanwinst en een onmisbaar meubel voor elke slaapkamer. Bij Beddenreus heb je de keuze uit verschillende soorten kledingkasten van diverse merken in allerlei kleuren. Zo vind je 2-deurs en 3-deurs kledingkasten met en zonder spiegel.

Bekijk onze collectie kasten >

Kledingkast voor de kleinere slaapkamer

Is jouw slaapkamer niet zo groot? Dan is een schuifdeurkast de ideale kast. Hierbij is het handig om voor een kleur te kiezen die aansluit bij de rest van je slaapkamer. Op deze manier creëer je rust en eenheid. Oók handig: alle kledingkasten zijn voorzien van een roede zodat je bijvoorbeeld blouses netjes kunt ophangen.

In ons kledingkast assortiment kun je kiezen uit kledingkasten met of zonder schuiflades. En om extra ruimte in je slaapkamer te creëren, kun je ervoor kiezen om een kledingkast met spiegels op de deuren te kopen. Zo oogt je slaapkamer ruimer.

Schuifdeurkast

Gratis bezorging van jouw kledingkast

Beddenreus is altijd op zoek naar de beste kwaliteit voor de laagste prijs. Dit geldt ook voor de gratis bezorging van jouw nieuwe kledingkast. Eén dag voor de bezorgdatum zie je op Beddenreus.nl bij "orderstatus" rond welk tijdstip je bestelling geleverd wordt. Je hoeft dus niet de hele dag thuis te wachten. Dát is pas service!

Vragen?

Heb je een vraag over onze producten of onze service? Neem dan gerust contact met ons op of kijk tussen de veelgestelde vragen. De klantenservice is op werkdagen bereikbaar tussen 8.30 - 17.00 uur via telefoonnummer: 0413 - 33 89 44.

Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing