Elektrisch verstelbare bedbodems

Ben je op zoek naar een elektrisch verstelbare bedbodems? Kies het juiste elektrische bedbodem voor je lichaam bij Beddenreus.

lattenbodem FLEXUS 2800 EL

lattenbodem FLEXUS 2800 EL

Elektrisch verstelbare bodems

Binnen 2 tot 5 weken geleverd

219.-
lattenbodem FLEXUS 2860 EL

lattenbodem FLEXUS 2860 EL

Elektrisch verstelbare bodems

Binnen 4 tot 5 weken geleverd

199.-

Optimaal genieten: een elektrisch verstelbare bedbodem

 

De meest luxe bedbodem

Regelmatig een boek lezen in bed, nog even tv kijken voor het slapengaan en je lichaam volledig tot ontspanning laten komen met de benen omhoog. Herken je jezelf in dit profiel? Dan is de meest luxe bedbodem, de elektrisch verstelbare, zeker het overwegen waard.


Gezond weer op

De elektrisch verstelbare bedbodem is van toegevoegde waarde als je last hebt van een fysieke aandoening. Door de bedbodem in een bepaalde stand te zetten, kan het makkelijker zijn om in- en uit bed te stappen en om de beste slaaphouding te kiezen.

Zoek het juiste matras

Niet elk matras past bij een elektrisch verstelbare bedbodem. Een bonellveermatras leent zich minder goed. Pocketvering-, traagschuim-, koudschuim- en polyethermatrassen vormen een prima team met een voordelige elektrisch verstelbare bedbodem van Beddenreus.

Koop je elektrisch verstelbare bedbodem bij Beddenreus

Zoals je van Beddenreus gewend bent, geven wij goede service en garantie. Kom gerust eens kijken in een van de winkels bij jou in de buurt. En alles wat je online koopt, wordt door onze eigen mensen bezorgd!