Shop nú met 10% extra korting, gebruik code 10extra

0 : 17 : 56
21
Terug naar het overzicht

bed Butiken met hoofdbord met verlichting

434.-

Levertijd: 7 tot 8 weken Uitleg

uniek hoofdbord met verlichting

héél veel extra opbergruimte

sfeervol design

Dit bed Butiken met hoofdbord met verlichting combineert een mooi landelijk ontwerp met strakkere lijnen en komt hierdoor in iedere type slaapkamerinterieur volledig tot zijn recht. Het bed brengt sfeer, maar zeker ook rust in je slaapkamer. Het hoofdbord met verlichting geeft een unieke ambiance en is ook nog eens zeer praktisch. Dankzij de vele opbergmogelijkheden van dit bed, ruim jij al je spullen eenvoudig op zodat deze niet meer in je kamer rondslingeren.

Dit Butiken bed leveren wij inclusief hoofdbord met verlichting, maar exclusief bedbodems en matras(sen).

Héél veel opbergruimte
Met dit Butiken bed geniet je altijd van een opgeruimde slaapkamer dankzij de vele opbergruimtes. De grote laden links, rechts en aan het voeteneind bieden volop ruimte aan bijvoorbeeld je winter- of zomerdekbed wanneer je deze niet gebruikt, extra kussens of dekens. Natuurlijk berg je ook kleinere spullen eenvoudig op zoals kleding, schoenen en boeken. Geen rondslingerende spullen meer dus, ideaal!
Door de opbergmogelijkheden is het niet mogelijk om dit bed te combineren met elektrisch verstelbare bedbodems.

Butiken
Met een Butiken slaapkamermeubel haal je altijd een prachtig ontwerp, sfeer en héél veel opbergruimte in je slaapkamer! De landelijk vormgegeven bedden zijn verkrijgbaar in verschillende samenstellingen. Zo zijn er verschillende hoofdborden met en zonder stof en/of verlichting en verschillende indelingen van de opbergruimtes. Denk hierbij aan laden, schuifdeuren, laden aan het voeteneind of stoffen manden bijvoorbeeld.

Combineer de bedden met de fraai vormgegeven nachtkasten en commodes van Butiken en maak je slaapkamerlook helemaal compleet!

Onderhoud
Zorg ervoor dat jouw Butiken bed zolang mogelijk meegaat. Zet je bed volgens de instructies in elkaar, zodat deze goed stevig staat. Houd het bed eenvoudig stofvrij door deze af en toe af te nemen met een vochtig doekje.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing