Shop met 21% BTW korting met code btwnee. Wegens succes verlengd! 

0 : 1 : 24
20
Alles voor je kleine slaapkamer bij Beddenreus

Kleine slaapkamer inrichten

Jouw slaapkamer of studentenkamer moet dé perfecte plek zijn om even helemaal tot rust te komen, hoe groot of klein hij ook is. Het inrichten van een kleine kamer is niet altijd even makkelijk. Bij Beddenreus heb je de keuze uit reuze veel producten!

Filters

8 van 8 resultaten

Wil je deze filters hergebruiken?

sb_maine_antraciet_sfeer
Meest verkocht

slaapbank Maine

(5)

Levertijd: 3 tot 4 weken

219.-

nú 21% BTW korting op dit product!

slaapbank Texas

(5)

Levertijd: 7 tot 8 weken

149.-
lowest-price

slaapbank San Francisco twijfelaar

(3)

Levertijd: 5 dagen

269.-

nú 21% BTW korting op dit product!

slaapbank Sacramento

Levertijd: 5 dagen

299.-

nú 21% BTW korting op dit product!

slaapbank Michigan

(4)

Levertijd: 7 tot 8 weken

199.-

nú 21% BTW korting op dit product!

slaapbank Florida

(1)

Levertijd: 7 tot 8 weken

179.-

nú 21% BTW korting op dit product!

slaapbank San Francisco 1-persoons

(2)

Levertijd: 5 dagen

229.-

nú 21% BTW korting op dit product!

slaapbank hoek San Francisco

Levertijd: 5 dagen

449.-

nú 21% BTW korting op dit product!

Bespaar ruimte bij het inrichten van een kleine slaapkamer

Je bed is misschien wel de favoriete plek in je slaapkamer. Maar om ervoor te zorgen dat het bed niet teveel ruimte inneemt, is het belangrijk dat je goed nadenkt over de afmetingen van je bed. Slaap je bijvoorbeeld altijd alleen dan is een eenpersoonsbed of twijfelaar ideaal! Natuurlijk begrijpen we dat als je met z’n tweeën bent, of je juist van veel ruimte in bed houdt, je liever wegdroomt in een tweepersoonsbed. Ook daar hebben we de perfecte oplossing voor! Zo zijn er verschillende ruimtebesparende bedden verkrijgbaar. Door een bed met opbergruimte te plaatsen in je studentenkamer, kun je heel veel spullen kwijt, zonder dat je er ruimte voor inlevert. De ideale plek dus voor al jouw tassen, schoenen of boeken. 

Maak gebruik van een hoogslaper in een kleine slaapkamer

Bij het inrichten van een kleine kamer, adviseren wij om een hoogslaper of een bed met opbergruimte óf met een uitschuiflade te gebruiken. Onder de hoogslaper kun je een leuke speelruimte maken of een bureau plaatsen, waar geknutseld, getekend of geleerd kan worden!

Praktische accessoires om een kleine kamer mee in te richten

Een kleine kamer wil je zo groot mogelijk laten lijken én zo praktisch mogelijk inrichten. Veel kastruimte is natuurlijk ideaal! Maar in een slaapkamer of studentenkamer is er helaas niet altijd plek. Door een kledingrek te plaatsen in je slaapkamer, bespaar je heel veel ruimte. Ook een hocker is een handige accessoire voor de kleine slaapkamer. Deze kun je zowel als nachtkastje, salontafel, poef of krukje gebruiken. Of denk eens aan een bedkast, een bedombouw die perfect de ruimte boven je bed opvult. Je ziet het al: de mogelijkheden zijn reuze! Bij Beddenreus vind je echte musthaves voor jouw kleine kamer!

Kleine studentenkamer inrichten

De studententijd ervaren velen als dé gaafste tijd van hun leven! Maar ook moeten de meesten van ons het doen met kleine studentenkamers van een paar vierkante meter. Ga je binnenkort op kamers en moet je je gloednieuwe studentenkamer inrichten? Maar heb je geen idee hoe je dan jouw kleine slaapkamer kunt inrichten? Heel simpel! Met de Studentendeals van Beddenreus. Hip, comfortabel én ook nog eens reuze cheap! Kies uit verschillende sets, jouw slaapcomfort is hiermee in één klap geregeld! 

Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing