Bed Bari

Bed Bari, wit
Bed Bari, wit
Bed Bari, wit
Bed Bari, wit
Bed Bari, wit
Bed Bari, wit
Maattabel
Er is geen prijs bekend

Contact Persoonlijk contact

Contact onze Klantenservice

2 jaar garantie

Eenvoudig mooi design

Met comfortabele hoge instap

Te combineren met bijpassend nachtkastje

Meer info over bedden

Lekker slapen begint natuurlijk bij een goed bed en een fijne slaapomgeving. Een bed is hiervoor, duh, de basis. Een bedombouw is een kwestie van smaak. Vervolgens komen pas écht keuzes om de hoek kijken: welk formaat, welke bedbodem en welk matras passen bij jouw slaapbehoeftes?

Voordelen van een bed
  • Je eigen comfort bepalen door matras en bedbodem
  • Vaak voordeliger geprijsd
  • Voor iedereen een passend bed
  • Makkelijk in elkaar te zetten

Alles wat je wil weten over bedframes

Welk bed het meest geschikt is voor jou, kunnen we niet zeggen. Een bedframe is namelijk een kwestie van smaak. Welke past bij jouw slaapkamerinterieur en wat vind je mooi? Het echte comfort zit 'm namelijk in de bedbodems en matrassen die je kiest!

Tja, door de bedden en de boxsprings zie je het bos niet meer. Dat snappen we. Bij een bed koop je apart een bedombouw, bedbodem en matrassen. Bij een boxspring koop je in een keer een heel comfortabel slaapsysteem! 

Kies voor een bed als je zelf je matras en bedbodem wil kiezen voor jouw persoonlijke comfort. Een bed is vaak goedkoper en biedt veel stijlen. Perfect als je meer vrijheid wil en houdt van een klassiekere uitstraling.

Er zijn heel veel verschillende formaten bedden te koop. Houd rekening met je lengte, gewicht én hoeveel plek je in de slaapkamer hebt. Voor de beste lengte tel je 15 cm bij je lichaamslengte op. Ben je met zijn 2en? Ga dan uit van de langste persoon.

In de meeste gevallen niet. Zo kun je zelf kiezen wat voor comfort en ondersteuning jij nodig hebt! Ga je voor een vlakke bedbodem, handverstelbare bedbodem of elektrische bedbodem? Onze slaapexperts helpen je graag bij deze keuze. 

Nee, niet alle bedden zijn geschikt voor een elektrisch verstelbare bedbodem. Dit komt door de structuur van het bedframe. Maar gelukkig kun je onze bedden filteren op het feit of ze geschikt zijn voor een elektrisch verstelbare bedbodem of niet.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing