Onze winkels zijn geopend! Kom shoppen op afspraak.

Laatste kans op voorjaarsdeals én 10% extra korting met code: voorjaar10

1 : 23 : 35
22
Beddenreus beste winkelketen

Beddenreus Beste Winkelketen

Winkelketen Beddenreus werd op 23 september op het (online) Retail Outlook Event verkozen tot ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ in de categorie Slapen. Dit betekent dat Beddenreus op de nominatie staat om overall winnaar te worden van de ‘Beste Winkelketen van Nederland’ award.

Hoogste waardering in de categorie slapen

In de afgelopen vier maanden beoordeelden ruim 240.000 consumenten op basis van tien aspecten hun favoriete retailers voor deze publieksprijzen. Beddenreus kreeg veruit de hoogste waardering in de categorie Slapen en bleef andere winkelformules voor. Ronald Voogt, algemeen directeur Beddenreus, is erg trots op deze uitslag: “Beddenreus maakt het voor klanten simpel door goed slapen betaalbaar te maken. We zijn heel blij dat onze klanten dat steeds meer herkennen getuige deze fantastische prijs."

Door het winnen van de titel maakt Beddenreus kans op de overall titel. De winnaars van de categorieprijzen zijn namelijk genomineerd om winnaar te worden van de titel ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ award, de ‘ABN AMRO Webshop Award the Netherlands’ en ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ award. Op donderdag 29 oktober 2020 worden deze drie Awards uitgereikt.

Wil jij shoppen bij Beddenreus? 

Shop dekbedovertrekken
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing