21% BTW korting op bijna alles! Code: BTWNEE

5 : 21 : 53
3

Stem en WIN!

Retailer of the Year 2021-2022

Na onze overwinning van vorig jaar doet ook dit jaar Beddenreus weer mee om de titel 'Beste Winkelketen en Beste Webshop van 2021' in de wacht te slepen! Zijn wij volgens jou de beste winkelketen in de categorie slapen? Stem dan op ons, win een staatslot* én draag bij aan een groenere wereld!

 

Stem en win!

Maak kans op een staatslot én draag bij aan een groenere wereld!

Door op ons te stemmen als beste winkelketen maak je kans op een staatslot én help je het milieu ook een handje! Voor iedere 1500 stemmen wordt er namelijk één boom gepland door Trees for All. Trees for All planten bomen en herstellen bestaande bossen in Nederland en het buitenland. Dús hoe meer stemmen, hoe meer bomen! Draag jij ook jouw steentje bij aan een beter milieu?

 

* De prijzen worden beschikbaar gesteld door de organisatie van Retailer Of The Year

 

Stem en win!

  

Beddenreus beste winkelketen

Beddenreus Beste Winkelketen 2020

Winkelketen Beddenreus werd op 23 september op het (online) Retail Outlook Event verkozen tot ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ in de categorie Slapen. Dit betekent dat Beddenreus op de nominatie staat om overall winnaar te worden van de ‘Beste Winkelketen van Nederland’ award.

Hoogste waardering in de categorie slapen

In de afgelopen vier maanden beoordeelden ruim 240.000 consumenten op basis van tien aspecten hun favoriete retailers voor deze publieksprijzen. Beddenreus kreeg veruit de hoogste waardering in de categorie Slapen en bleef andere winkelformules voor. Ronald Voogt, algemeen directeur Beddenreus, is erg trots op deze uitslag: “Beddenreus maakt het voor klanten simpel door goed slapen betaalbaar te maken. We zijn heel blij dat onze klanten dat steeds meer herkennen getuige deze fantastische prijs."

Door het winnen van de titel maakt Beddenreus kans op de overall titel. De winnaars van de categorieprijzen zijn namelijk genomineerd om winnaar te worden van de titel ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ award, de ‘ABN AMRO Webshop Award the Netherlands’ en ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ award. Op donderdag 29 oktober 2020 worden deze drie Awards uitgereikt.

Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing