Gratis bezorging op alle (top)matrassen!

Stem en WIN!

Retailer of the Year 2023-2024

Dit jaar doet Beddenreus weer mee om de titel 'Beste Winkelketen en Beste Webshop van 2023' in de wacht te slepen! Zijn wij volgens jou de beste winkelketen in de categorie slapen? Stem dan op ons en win één van de volgende leuke prijzen: 

  • Clinic door atleet Liemarvin Bonevacia, Zoe Sedney of Emma Oosterwegel
  • Garmin Venu 2 zwart
  • JBL Tune 760 NC zwart
  • 2 tickets voor de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland-Griekenland op 7 september
  • 10 Staatsloten
     

Stem en win!
 

Je kunt tot en met 27 Juli je stem uitbrengen. 

 

* De prijzen worden beschikbaar gesteld door de organisatie van Retailer Of The Year

Beddenreus beste winkelketen

Beddenreus Beste Winkelketen 2020

Winkelketen Beddenreus werd op 23 september op het (online) Retail Outlook Event verkozen tot ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ in de categorie Slapen. Dit betekent dat Beddenreus op de nominatie staat om overall winnaar te worden van de ‘Beste Winkelketen van Nederland’ award.

Hoogste waardering in de categorie slapen

In de afgelopen vier maanden beoordeelden ruim 240.000 consumenten op basis van tien aspecten hun favoriete retailers voor deze publieksprijzen. Beddenreus kreeg veruit de hoogste waardering in de categorie Slapen en bleef andere winkelformules voor. Ronald Voogt, algemeen directeur Beddenreus, is erg trots op deze uitslag: “Beddenreus maakt het voor klanten simpel door goed slapen betaalbaar te maken. We zijn heel blij dat onze klanten dat steeds meer herkennen getuige deze fantastische prijs."

Door het winnen van de titel maakt Beddenreus kans op de overall titel. De winnaars van de categorieprijzen zijn namelijk genomineerd om winnaar te worden van de titel ‘ABN AMRO Beste Winkelketen van Nederland’ award, de ‘ABN AMRO Webshop Award the Netherlands’ en ‘ABN AMRO Retailer of the Year’ award. Op donderdag 29 oktober 2020 worden deze drie Awards uitgereikt.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing