BTW korting met code BTWNEE!

Terug naar het overzicht

bureau Popsicle

539.-

Levertijd: 6 tot 7 weken Uitleg

Tijdloos Scandinavisch design

Past in iedere kinderkamer

Perfect combineerbaar met alle andere meubelen uit de Flexa Popsicle-collectie

Hoe leuk is dit bureau Popsicle uit de Popsicle Study collectie? Dit Scandinavische ontwerp past in iedere kinderkamer! Je kind zal met veel plezier huiswerk maken of genieten van het kleuren of tekenen. Het bureau heeft een glad oppervlak met ronde hoeken, 4 vakken om spullen in op te bergen en gekleurde poten. De poten zijn beschikbaar in verschillende kleuren. Het bureau is gemaakt van MDF met eikenfineer.

Tip: liever lades in de vakken? Dat kan! Voeg deze toe uit dezelfde collectie zodat je netjes je schrijfpapier en spulletjes op kunt bergen. In verschillende kleuren verkrijgbaar.

Onderhoud
Het bureau is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

FLEXA Popsicle-collectie
Het bureau is een onderdeel uit de FLEXA Popsicle-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. De FLEXA Popsicle-collectie is een totaalconcept voor de kinderkamer dat bestaat uit een collectie bedden, opbergoplossingen, bureaus en textiel. Alle producten sluiten perfect aan op de verschillende behoeften van kinderen van alle leeftijden. Een collectie met eenvoudige, zachte en ronde vormen en gemaakt van het mooiste eikenhout in prachtige, kindvriendelijke kleuren.

Artikelnummer 1052248
Merk Flexa

Breedte 120 cm
Hoogte 74 cm
Diepte 60 cm

Kleur blauw

Materiaal spaanplaat gefineerd

Onderhoud afnemen met een vochtig doekje
Montage montage niet inbegrepen

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing