15% éxtra korting op bijna alles met code reuze15. Bekijk alle aanbiedingen

Terug naar het overzicht

commode Gaby met 2 deuren

549.-

Levertijd: 6 tot 7 weken Uitleg

Mooie opbergmeubel voor de kinderkamer

Eenvoudig te draaien aankleedplank

Perfect combineerbaar met alle andere meubelen uit de Flexa Baby-collectie

Deze commode Gaby met 2 deuren van FLEXA Baby biedt heel veel ruimte voor al je babyspullen. Berg eenvoudig je babykleding, luiers of babyproducten op voor een nette babykamer. Daarnaast geeft deze commode met haar strakke en moderne design iedere babykamer een warm gevoel. De handige opening geeft je snel toegang tot water of andere accessoires die uit de buurt van je baby moeten blijven. Ook heeft de commode een handige aankleedplank die 90 graden gedraaid kan worden en verstelbare poten. Aankleedplank niet meer nodig? Verwijder deze eenvoudig en je hebt een mooie opbergmeubel voor jouw kinderkamer.

Tip: leg op de aankleedplank het FLEXA Baby aankleedkussen, zodat je baby lekker zacht ligt wanneer je hem of haar verschoont. Zodra je kind geen luiers meer nodig heeft, verwijder je eenvoudig de aankleedplank en kun je de commode gewoon voor iets anders gebruiken.

Onderhoud
Maak de commode eenvoudig schoon met een vochtige doek.

FLEXA Baby-collectie
De commode is een onderdeel uit de FLEXA Baby-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. De commodes zijn verkrijgbaar in het wit en in verschillende varianten: met laden, een plank of deurtjes. Alle commodes zijn gemaakt van hoogwaardig MDF.


Artikelnummer 1052211
Merk Flexa

Breedte 72 cm
Hoogte 96 cm
Diepte 72 cm

Uitvoering 2 deuren
Kleur wit

Materiaal MDF

Onderhoud afnemen met een vochtig doekje
Garantie 2 jaar garantie volgens CBW voorwaarden
Montage montage niet inbegrepen
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing