De deal van je dromen

De Droomdeal is precies wat je zoekt: een complete boxspring mét lekker topmatras en óók nog eens tot in je slaapkamer bezorgd. Nú exclusief voor Rotterdamse studenten voor 389,-. Gebruik code: droomdeal.

Boxspring Droomdeal

Gebruik code: droomdeal

Goed slapen tijdens studententijd

Slaap is belangrijk, en zeker tijdens de studententijd. Waar studie en sociale verplichtingen veel aandacht vragen, wordt vaak gekort op de nachtrust. Maar juist tijdens je studententijd is goed en genoeg slapen van belang. Met de Droomdeal krijg je een vliegende start van je studententijd.

✓ Gratis bezorging en montage
✓ Op je nieuwe adres
✓ Wanneer het jou uitkomt
✓ Direct lekker slapen

De Droomdeal wordt gratis bezorgd en gemonteerd, op jouw adres, wanneer het jou uitkomt. Zo kun je direct lekker slapen en zorgt Beddenreus dat jij uitgerust kunt beginnen aan jouw studiejaar.

De boxspring Droomdeal als geslaagd-cadeau?

En voor alle ouders van studenten: Slaapt jouw student straks als een roos? Wel met deze exclusieve droomdeal. Hét perfecte geslaagd cadeau om alles mee uit de nacht én de nieuwe studie te halen!

Deze deal is inclusief bezorging en montage op het adres waar je kind straks gaat wonen, op een moment dat voor hem of haar uitkomt. Geen gesjouw met een bed door een studentenhuis. Beddenreus regelt alles.

Goed om te weten

Let op dat de we de boxspring door jouw studentenhuis kunnen vervoeren (deuropeningen, trappengat etc.) en dat het gekozen formaat past in jouw studentenkamer.

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing