Ontvang 15% extra korting met code actie15. Reuzekorting, kabouterprijsjes!

dekbed Superieur 90% dons zomer

Er is geen prijs bekend

Perfecte vochtregulatie

Speciaal voor de warmere zomernachten

Antihuisstofmijt

Dankzij een zeer goede vochtregulatie is dit Superieur 90% dons zomerdekbedvan ons eigen merk Beter Bed zelfs in de zomermaanden heerlijk om onder weg te kruipen. Het lichte dekbed valt soepel en luchtig om je heen.

Meer over dit dekbed
Dit superieure dekbed heeft een vulling van maar liefst 90% ganzendons en 10% ganzenveren. Naast het vederlichte en volumineuze gevoel, zorgt het dons voor goede vochtopname en ventilatie, waardoor het dekbed zijn frisheid behoudt. Dankzij een hoge isolatiewaarde biedt het toch snel de benodigde warmte. Een ander groot voordeel is dat ganzendons een ideale keuze is voor iedereen met een huisstoffmijtallergie. De tijk (dekbedhoes) is gemaakt van 100% katoen en biedt goede ventilatie. Het dekbed is carré gestikt. Dit zorgt ervoor dat de vulling goed op zijn plek blijft en er een luchtige verdeling ontstaat.

Warmteklasse
Het dekbed heeft warmteklasse 4. Dit betekent dat het een echt zomerdekbed is dat zelfs tijdens de warme zomernachten nogg optimaal comfort biedt.

De voordelen op een rijtje
• Vederlicht en voluminieus comfort
• Speciaal geschikt voor de warmere zomernachten
• Goede warmte- en vochtregulatie
• Antihuisstofmijt

Hoe houd je je dekbed langer mooi?
We adviseren je om het dekbed regelmatig, het liefst dagelijks even op te schudden en wekelijks te luchten, maar niet in de volle zon. Reinig het dekbed liever niet zelf, maar laat dit doen door een gespecialiseerd bedrijf zoals een stomerij.

Levering & garantie
Natuurlijk zit er ook garantie op je nieuwe dekbed. Je vindt alle informatie over deze garantie en de levering bij het kopje ‘Goed om te weten’.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing