Ontvang 15% extra korting met code actie15. Reuzekorting, kabouterprijsjes!

1 : 11 : 5
58

matras Wave Light

29 beoordelingen

Maattabel

Maattabel

Eenpersoons

70 x 200/210/220 cm
80 x 200/210/220 cm
90 x 200/210/220 cm
100 x 200/210/220 cm

Twijfelaar

120 x 200/210/220 cm

Tweepersoons

140 x 200/210/220 cm
160 x 200/210/220 cm
180 x 200/210/220 cm
200 x 200/210/220 cm

Er is geen prijs bekend

Topkwaliteit voor een verrassend lage prijs

Veerkrachtig en optimale ondersteuning dankzij 7 comfortzones

Aan twee zijden beslaapbaar voor jouw ideale hardheid

Beoordelingen

4.6

29 beoordelingen

Toon alle beoordelingen

De Wave Light is echt een topper! Je slaapt op een matras van topkwaliteit voor een verrassend lage prijs. Met Wave Light kies je voor een matras wat je in een handomdraai kan aanpassen. Stevig of soepel? Jij bepaalt! Zo ben je altijd verzekerd van jouw persoonlijke, best mogelijke nachtrust en dat slaapt héél lekker! Het matras is hierdoor voor ieder lichaamstype, van groot tot klein en licht tot zwaarder, zeer geschikt. In vergelijking met het standaard matras Wave heeft dit matras een super elastisch schuimlaag waardoor je een grote mate van veerkracht ervaart en bevat maar liefst 7 comfortzones voor uitstekende ondersteuning.

Hoe ligt het matras?
Je bepaalt zelf je ideale ondersteuning door de twee lagen die je onafhankelijk van elkaar kunt omkeren. Een matras dat zich geheel aanpast aan de golven van jouw lichaam, want geen één lichaam is immers gelijk. Hou je van een zacht ligcomfort, dan leg je de witte kant naar boven. Wil je liever iets steviger liggen, dan leg je de groene kant naar boven. Daarnaast ervaar je een goede vochtregulatie en blijft de temperatuur in bed zeer fijn, omdat de binnenkant is gemaakt van super elastisch schuim. Jij geniet iedere nacht weer van een heerlijke nachtrust!

Meer over de matrashoes
De tijk (matrashoes) is sterk en behoudt goed haar vorm, dit komt doordat het gemaakt is van 100% polyester. Met behulp van de rits maak je hem gemakkelijk los om op maximaal 40°C te wassen in de wasmachine. Dit zorgt keer op keer voor een frisse nachtrust!

Dit matras is een uitblinker in:
• Topkwaliteit voor een verrassend lage prijs
• Aan twee zijden beslaapbaar voor jouw ideale hardheid
• Goede drukverdeling voor je lichaam
• Geschikt voor ieder lichaamstype

Zo houd je je matras langer mooi
Wij adviseren je om dit matras 1x per maand te keren van hoofd- naar voeteneind (is niet weerszijde beslaapbaar). Zo profiteer je zo lang mogelijk van de goede ondersteuning, omdat je niet iedere nacht dezelfde delen belast en de druk mooi verdeelt. Het matras heeft handvatten, dus dat omdraaien is zo gebeurd! Gebruik een molton en een antislip-dek voor extra bescherming van je matras.

Levering & garantie
Op het matras zit 10 jaar garantie volgens M line voorwaarden.

M line
M line helpt je het maximale uit je nachtrust te halen. Door de optimaal drukverlagende eigenschappen slaap je dieper en vaster op een bed of matras van M line. Bovendien kun je gemakkelijk draaien door de uitstekende ondersteuning en word je fris wakker dankzij de goede ventilatie. Het is niets voor niets dat M line aanbevolen wordt door topsporters en fysiotherapeuten. Zij zijn ervan overtuigd dat slapen op M line een snel herstel van lichaam en geest bevordert.

Artikelnummer 671305
Merk Wave Light
Anti allergie Nee
Slaaphouding rug, zij, buik

Hoogte 18 cm
Gewichtsklasse tot 100 kg
Breedte 90 cm
Lengte 200 cm
Maatvoering Eenpersoons

Hardheid medium
Comfortzones 7
Drukverlagend 3
Hardheid Matrassen soepel/medium

Type matras koudschuim
Weerszijde beslaapbaar Ja
Soort kern HR-schuim SG45
Ventilatie kern door open celstructuur optimale ventilatie
Materiaal tijk 100% polyester
Ondersteuning 4
Ventilatie en vochtregulatie 4

Handvatten Ja
Tijk afritsbaar Ja
Anti huisstofmijt Nee

Geschikt voor de volgende bedbodems binnenvering bodem;lattenbodem met min. 28 latten;schotelbodem;spiraalbodem;inzetboxspring/boxspring;vlavroplaat (plaat met gaten)
Geschikt voor verstelbare bedbodem Ja

Garantie 10 jaar volgens M Line voorwaarden
Onderhoud tijk wasbaar op 40'C;matras 1x per maand keren van hoofd- naar voeteneind
Omruilgarantie 125 dagen
Overige kies zelf je hardheid door je matras om te keren

Wat is een koudschuim matras?

Een koudschuim matras, ook wel HR-schuim genoemd, is een matras gemaakt van schuim. Hierdoor is het matras superveerkrachtig. De open celstructuur zorgt voor goede ventilatie en een koeler slaapklimaat. 

Dit is waarom je voor een koudschuimmatras kiest
De voordelen van een koudschuim matras
  • Enorm veerkrachtig.
  • Dankzij de open celstructuur en samenstelling heeft koudschuim uitzonderlijke en blijvende veerkracht.
  • Een koudschuimmatras heeft weinig kuilvorming en gaat erg lang mee.
  • Het matras ventileert goed en voelt daardoor koeler aan.

Alles wat je wil weten over koudschuim matrassen

Koudschuim matrassen hebben een open celstructuur. Een watte?! Ja, we leggen het even uit. Het schuim is geperst, maar niet zó hard geperst dat er nog lucht tussendoor kan. Hierdoor kan het schuim nog 'ademen'. Dit levert jou  extra ventilatie en goede vochtafvoer op. Ook is het een superveerkachtig matras, waardoor er minder snel een kuil in komt. 

De naam helpt het je onthouden: koud-schuim. Koudschuim is een materiaal dat door zijn goede ventilatie vaak koud aanvoelt. En dat is dus extra fijn als je het snel heet hebt 's nachts. 

Bij een koudschuim matras zijn er 3 soorten stevigheid: soepel, medium en stevig. Dit is behalve een kwestie van smaak - of eigenlijk van comfort - ook belangrijk in combinatie met je gewicht. Wanneer je een hoger gewicht hebt, is het beter om een steviger matras te pakken zodat het je lichaam goed kan ondersteunen. 

De open celstructuur van koudschuim levert jou extra ventilatie en goede vochtafvoer op. De lucht kan eenvoudig door het schuim heen. Daarom voelt het koudschuim matras ook lekker koel aan 's nachts.

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing