BTW korting met code BTWNEE!

Terug naar het overzicht

winkelkassa Toys

45.-

Levertijd: 6 tot 7 weken Uitleg

Leuk om winkeltje te spelen

Complete speelgoedkassa

Perfect combineerbaar met alle andere meubelen uit de Flexa Toys-collectie

Bij een eigen winkeltje hoort natuurlijk ook een kassa. Deze winkelkassa Toys van FLEXA Toys geeft je kind de mogelijkheid om het boodschappen doen tot in detail te imiteren. De speelgoedkassa is voorzien van indrukbare en genummerde knoppen, een muntlade, een klein schrijfbord om prijzen op te schrijven, houten munten en een creditcard. Het materiaal is gemaakt van blank en blauw gelakt berkenhout en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. Niet alleen ontzettend leuk, maar ook kan jouw kleine winkelier oefenen met hoofdrekenen. Deze speelgoed kassa maakt hetwinkeltjespelen helemaal compleet!

Maak de winkelervaring helemaal compleet met de andere producten uit de FLEXA Toys-collectie als de boodschappenwinkel, groenten, vruchten, fruit en een winkeliersschort.

Onderhoud
De kassa is eenvoudig schoon te maken met een vochtige doek.

FLEXA Toys-collectie
De kassa is een onderdeel uit de FLEXA Toys-collectie en breid je hierdoor heel simpel uit met de andere producten uit de collectie. Alle producten van FLEXA Toys hebben een mooi, strak en tijdloos design en zijn gemaakt van kwaliteitsmaterialen als berkenhout, multiplex en MDF. Deze collectie brengt een glimlach op het gezicht van je kind!

Artikelnummer 1052243
Merk Flexa

Kleur blauw

Materiaal berkenhout en multiplex

Onderhoud afnemen met een vochtig doekje
Montage montage niet inbegrepen

Vind een winkel in de buurt

Kom langs en ervaar onze service!


map inactive
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing