Exclusief proefliggen bij Beddenreus

Emma

Goed slapen hoeft niet ingewikkeld te zijn

De Emma One is het ideale matras voor iedereen met een beperkt budget, die op zoek is naar betaalbare kwaliteit. Kom nu exclusief proefliggen bij Beddenreus!

Bekijk deze matrassen
Emma matrassen bij Beddenreus

Emma Matras

Heb je moeite om de juiste matras voor jezelf te vinden? Emma helpt je! Goed slapen hoort niet ingewikkeld te zijn. Met deze gedachte is de Emma One ontworpen. Met de Emma One lig je altijd goed. Het ervaren ontwikkelingsteam van Emma heeft er alles aan gedaan om te zorgen voor een ergonomisch ontwerp en de beste slaap voor alle lichaamstypes. Het Emma One matras, een van de populairste matrassen op de Duitse en Belgische markt, is de nieuwste versie van het inmiddels zeer bekende en bekroonde Emma Original matras. Vanaf nu kan iedereen in de Beddenreus winkels komen proefliggen op het nieuwste Emma One matras. 

Daarom kies je voor een Emma matras
Tot 100 dagen uitprobeergarantie
Omruilgarantie op alle breedte- en lengtematen voor Emma matrassen
Uit voorraad leverbaar
Comfort voor een fijn prijsje
Exclusief proefliggen in één van de Beddenreus winkels

Kom exclusief proefliggen!

in een van onze Beddenreus winkels

Comfortabel koudschuimmatras

Emma One bij Beddenreus

Met een toplaag van Airgocell®-schuim (gelachtig traagschuim materiaal), een tussenlaag van hoogwaardig traagschuim en een supportlaag van HRX schuim (koudschuim) met 7 comfortzones kan men rekenen op stabiele en stevige ondersteuning en zacht en koel comfort met een goede gewichtsverdeling,

De prijs- kwaliteitverhouding

Prijs kwaliteit Emma One Beddenreus

Minder is meer met deze basisversie van het Emma Original matras. Het matras is van goede kwaliteit en heeft een zeer scherpe prijs-kwaliteitverhouding. De Emma One profileert zich als de perfecte basis voor goede slaap.

Optimale ventilatie

Optimale ventilatie Emma One

Het Emma One matras biedt optimale ventilatie door de verschillende lagen. Door de slimme opbouw in verschillende lagen hoeft het matras niet gekeerd te worden. Dat is nog eens comfortabel én handig!

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing