Scoor jouw Black Friday deal nú met 15% korting. Gebruik code bfdeal15

6 : 5 : 10
12
Hoe gaat Beddenreus om met het coronavirus?

Hoe gaat Beddenreus om met het coronavirus

Beddenreus houdt de maatregelen omtrent het coronavirus nauwlettend in de gaten. We volgen de ontwikkelingen en de adviezen vanuit het RIVM op de voet en ondernemen meteen actie als daarom wordt gevraagd.

De gezondheid en veiligheid van onze medewerkers en klanten hebben onze hoogste prioriteit. We zorgen er dan ook voor dat je nog steeds veilig bij ons in de winkel kunt komen en dat onze medewerkers voor jou klaar staan. Daarnaast kun je natuurlijk ook 24/7 online bij ons terecht. 

Actuele informatie

We vinden het fijn om jou op de hoogte te houden van onze actuele maatregelen rondom het coronavirus. Hier vind je alle informatie over een Beddenreus winkel bezoeken, jouw online bestelling of levering. 

Update levertijden

Op dit moment is er door het coronavirus extra drukte bij ons ontstaan. Maar ook in de markt en bij onze toeleveranciers merken we dat het extra druk is. Hierdoor kan het voorkomen dat producten een langere levertijd hebben dan normaal. Natuurlijk proberen we jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. We willen natuurlijk niet dat je op de grond slaapt. Wanneer er door onvoorziene omstandigheden toch iets wijzigt in de levertijd van jouw bestelling brengen we je tijdig op de hoogte. We hopen op jouw begrip. Samen krijgen we corona onder controle.
Bezorging gaat door

Yes, je bezorging gaat door!

Zolang je geen corona-klachten hebt

Winkels zijn geopend

Wij zijn open

Kom je langs?

Mondkapje dragen in de winkel

Wij dragen een mondkapje

Wat voor mondkapje heb jij?

Betaal contactloos

Betaal contactloos

Veilig voor ons allemaal

1,5 meter afstand bij Beddenreus

We houden een matraslengte afstand

Dat is sowieso 1,5 meter

We schudden geen handen

Zwaaien mag, handen schudden niet

Deze maatregel kennen we ondertussen wel

Vragen over bezorging

Vanwege de maatregelen die we door de drukte moeten treffen kan de levering van je bestelling iets langer op zich laten wachten. Je ontvangt van ons een SMS bericht met daarin het tijdsvak van levering. Onze bezorgers nemen 10-30 minuten voor levering telefonisch contact met je op. Natuurlijk volgen we ook hierbij de adviezen van het RIVM op en zorgen we voor extra maatregelen voor onze bezorgers en voor jou. Let op: tijdelijk bezorgen we niet in Duitsland
Onze bezorgers bellen bij je aan en zullen een stap naar achter doen. Je bent dan in de gelegenheid de deur te openen. Na opening vragen wij jou ook om een stap naar achter te doen. Op deze manier houden we voldoende afstand van elkaar. Ook zijn onze bezorgers in het bezit van wegwerphandschoenen en desinfectie middelen. Hier zullen zij gebruik van maken. En bezorgers die niet fit zijn, worden niet op pad gestuurd.
Ben je niet fit, dat wil zeggen hoesten, verkouden en/of koorts en staat jouw afspraak gepland, dan vragen wij je vriendelijk om je afspraak te verzetten. Ben je gezond? Zorg dan dat de doorgang naar je slaapkamer vrij is en houdt afstand van onze bezorgers, dat doen zij ook van jou. Houd een pen bij de hand zodat je ter ontvangst van je bestelling kunt onderteken met je eigen pen.
Dat ligt eraan wat je besteld hebt. Bij sommige producten heb je extra betaald voor montage. Heb je nu vraagtekens in je ogen? Dan heb je waarschijnlijk geen montage inbegrepen. Wij verzoeken je vriendelijk om tijdens de montage niet in dezelfde ruimte te zijn. Dit is ook van belang voor jouw gezondheid en veiligheid.

Vragen over winkelbezoek

Ja! Kom je langs? Ben je niet fit, dat wil zeggen hoesten, verkouden en/of koorts, dan willen je vragen om niet naar de winkels toe te komen, maar op een later moment de winkel te bezoeken. Of shop online! Onze webshop is 24/7 open.
Wij dragen een mondkapje en vinden het fijn als jij ook een mondkapje draagt.
De showroom wordt intensief bijgehouden qua schoonmaak, denk daarbij aan de pinautomaten, deurklinken en ventilatiekanalen. Ook proefliggen is mogelijk én veilig. Er liggen speciale, afneembare kussenslopen en matrasmatjes op de kussens en matrassen die na ieder gebruik grondig gereinigd worden. Zo nemen wij ook hierin de benodigde hygiënische maatregelen.
Wij houden 1 matraslengte afstand. Dat is 1,5 meter. Om dit te waarborgen vragen we je om zoveel mogelijk alleen naar de winkel te komen. Maximaal 20 klanten zijn welkom in de winkel. In verband met groepvorming en afstand hanteren wij: maximaal 2 volwassenen, met 2 kinderen

Vragen online shoppen

Uiteraard staan wij 24/7 voor je klaar via de webwinkel beddenreus.nl. De meeste bedden, boxsprings en matrassen worden door onze eigen bezorgers bezorgd en gemonteerd. Houd er rekening mee dat artikelen die door PostNL en [email protected] geleverd worden tot de voordeur worden bezorgd.
Via onze adviespagina's hebben we algemene adviezen over onze gehele collectie. Kijk eerst hier eens tussen!

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem contact op met onze klantenservice