Hoe gaat Beddenreus om met het coronavirus?

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Je kunt 24/7 online bij ons shoppen en we staan klaar om je te adviseren. Onze winkels zijn weer geopend!

Actuele informatie 

Update 14/01/2022

Onze winkels zijn weer geopend! Toch liever shoppen op afspraak? Dat is uiteraard ook mogelijk! Klik hier voor winkelen op afspraak. Daarnaast shop je 24/7 en snel op Beddenreus.nl Wil je je bestelling ophalen in de winkel? Bestel dan met Click & Collect.

We vinden het fijn om jou op de hoogte te houden van onze actuele maatregelen rondom het coronavirus en de drukte die hieruit voortvloeit. Hier vind je alle informatie over een Beddenreus winkel bezoeken, jouw online bestelling of levering. 

De drukte en coronamaatregelen brengen grote uitdagingen met zich mee. Onze klantenservice en bezorgdiensten zijn drukker dan ooit. Het spijt ons dat we niet iedereen kunnen helpen zoals je van ons gewend bent. We hopen op je geduld en begrip. Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

Vragen over bezorging

Je ontvangt van ons een SMS bericht met daarin het tijdsvak van levering. Onze bezorgers nemen 10-30 minuten voor levering telefonisch contact met je op. Natuurlijk volgen we ook hierbij de adviezen van het RIVM op en zorgen we voor extra maatregelen voor onze bezorgers en voor jou.

Onze bezorgers bellen bij je aan en zullen een stap naar achter doen. Je bent dan in de gelegenheid de deur te openen. Na opening vragen wij jou ook om een stap naar achter te doen. Op deze manier houden we voldoende afstand van elkaar.

Bezorgers die niet fit zijn, worden niet op pad gestuurd.

Ben je niet fit, dat wil zeggen hoesten, verkouden en/of koorts en staat jouw afspraak gepland, dan vragen wij je vriendelijk om je afspraak te verzetten.

Ben je gezond? Zorg dan dat de doorgang naar je slaapkamer vrij is en houdt afstand van onze bezorgers, dat doen zij ook van jou.

Houd een pen bij de hand zodat je ter ontvangst van je bestelling kunt onderteken met je eigen pen.

Dat ligt eraan wat je besteld hebt. Bij sommige producten heb je extra betaald voor montage. Heb je nu vraagtekens in je ogen? Dan heb je waarschijnlijk geen montage inbegrepen.

Wij verzoeken je vriendelijk om tijdens de montage niet in dezelfde ruimte te zijn. Dit is ook van belang voor jouw gezondheid en veiligheid.

Vragen over winkelbezoek

Onze winkels zijn geopend. Er staat een gespecialiseerde slaapexpert voor jou klaar in een van onze winkels. Toch liever een afspraak maken? Dat is uiteraard ook mogelijk! Onze slaapadviseurs staan voor je klaar, op veilige afstand.

Maak een winkelafspraak

Wil je liever online shoppen én slaapadvies ontvangen? Gelukkig hebben onze slaapexperts het een en ander voor je op een rij gezet.

Ik wil slaapadvies

Onze standaard openingstijden zijn van 10.00 tot 18.00 uur. Maar natuurlijk hebben we ook koopavonden en -zondagen. Check altijd even de actuele openingstijden van de winkel bij jouw in de buurt

Vind een winkel

Vragen online shoppen

Uiteraard staan wij 24/7 voor je klaar via de webwinkel beddenreus.nl. De meeste bedden, boxsprings en matrassen worden door onze eigen bezorgers bezorgd en gemonteerd. Houd er rekening mee dat artikelen die door PostNL en extra@home geleverd worden tot de voordeur worden bezorgd.

Via onze adviespagina's hebben we algemene adviezen over onze gehele collectie. Kijk eerst hier eens tussen!

Bekijk onze adviespagina's

Bezorging gaat door

Yes, je bezorging gaat door!

Zolang je geen corona-klachten hebt

Wij zijn tijdelijk gesloten

Wij zijn geopend!

Kom langs in een van onze winkels of maak een afspraak.

1,5 meter afstand bij Beddenreus

We houden een matraslengte afstand

Dat is sowieso 1,5 meter

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem contact op met onze klantenservice

Advies nodig?

Bel of chat met een slaapexpert en stel direct je vraag.

Momenteel zijn onderstaande contactopties beschikbaar:

Klik hier om de contactmogelijkheden te bekijken
Start
Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing