Vanaf 3 maart zijn onze winkels weer geopend, maak nu alvast je afspraak!

Voorjaarsdeals én 10% korting. Code: voorjaar10 Vier het voorjaar!

6 : 13 : 5
12
Onze excuses we doen ons best

Actuele informatie

We vinden het fijn om jou op de hoogte te houden van onze actuele maatregelen rondom het coronavirus en de drukte die hieruit voortvloeit. Hier vind je alle informatie over een Beddenreus winkel bezoeken, jouw online bestelling of levering. 

De drukte en coronamaatregelen brengen grote uitdagingen met zich mee. Onze klantenservice en bezorgdiensten zijn drukker dan ooit. Het spijt ons dat we niet iedereen kunnen helpen zoals je van ons gewend bent. We hopen op je geduld en begrip. Hieronder vind je antwoorden op de meest gestelde vragen.

Meest gestelde vragen

Op dit moment is er door het coronavirus extra drukte bij ons ontstaan. Maar ook in de markt en bij onze toeleveranciers merken we dat het extra druk is. Hierdoor kan het voorkomen dat producten een langere levertijd hebben dan normaal. Natuurlijk proberen we jouw bestelling zo snel mogelijk bij je te bezorgen. We willen natuurlijk niet dat je op de grond slaapt. Wanneer er door onvoorziene omstandigheden toch iets wijzigt in de levertijd van jouw bestelling brengen we je tijdig op de hoogte. We hopen op jouw begrip. Samen krijgen we corona onder controle.

Op dit moment is er een enorme online vraag naar slaapproducten. Op onze klantenservice is het hierdoor op dit moment drukker dan ooit tevoren. Hoe graag we ook willen, houdt dit in dat we momenteel niet iedereen zo snel kunnen helpen zoals we dit graag zouden willen. We doen ons best en verbeteren onze service elke dag.

Neem bij voorkeur contact met ons op via Whatsapp (+31) 413 33 89 44 dan ontvang je uiterlijk binnen 3 werkdagen een reactie.

WhatsApp Beddenreus

Ja dat kan. Vanaf 10 februari hebben wij onze deuren geopend voor het afhalen van pakketjes: Click en Collect. Bestellen is alleen telefonisch mogelijk. Bel hiervoor naar 0413 33 88 47

Meer info over Click en Collect

Dit ligt eraan wat je besteld hebt. De meest gangbare maten en producten zijn bij ons op voorraad. Wanneer jouw product een minder gangbare maat heeft, wordt het product speciaal voor jou besteld. Bij het plaatsen van je bestelling wordt de levertijd aangegeven. 

Heb je online een bestelling geplaatst? Dan wordt je bestelling via pakketpost of vrachtwagen geleverd. Let op: door extra drukte door de hoge online vraag kan het zijn dat je pakketje wat langer onderweg is. Een indicatie van je levertijd kun je vinden onder orderstatus.

Bekijk mijn orderstatus

Jammer dat je niet tevreden bent over je aankoop. Je kunt het product dan 14 dagen - onder bepaalde voorwaarden - annuleren of retourneren.

Annulering of retour online aanmelden

Hoe gaat Beddenreus om met het coronavirus?

Hoe gaat Beddenreus om met het coronavirus?

De gezondheid en veiligheid van onze klanten en medewerkers hebben onze hoogste prioriteit. Je kunt 24/7 online bij ons shoppen en we staan klaar om je te adviseren. Onze winkels zijn vanaf 15 december tijdelijk gesloten. 

Vragen over bezorging

Vanwege de maatregelen die we door de drukte moeten treffen kan de levering van je bestelling iets langer op zich laten wachten. Je ontvangt van ons een SMS bericht met daarin het tijdsvak van levering. Onze bezorgers nemen 10-30 minuten voor levering telefonisch contact met je op. Natuurlijk volgen we ook hierbij de adviezen van het RIVM op en zorgen we voor extra maatregelen voor onze bezorgers en voor jou.

Let op: tijdelijk bezorgen we niet in Duitsland

Onze bezorgers bellen bij je aan en zullen een stap naar achter doen. Je bent dan in de gelegenheid de deur te openen. Na opening vragen wij jou ook om een stap naar achter te doen. Op deze manier houden we voldoende afstand van elkaar.

Ook zijn onze bezorgers in het bezit van wegwerphandschoenen en desinfectie middelen. Hier zullen zij gebruik van maken. En bezorgers die niet fit zijn, worden niet op pad gestuurd.

Ben je niet fit, dat wil zeggen hoesten, verkouden en/of koorts en staat jouw afspraak gepland, dan vragen wij je vriendelijk om je afspraak te verzetten.

Ben je gezond? Zorg dan dat de doorgang naar je slaapkamer vrij is en houdt afstand van onze bezorgers, dat doen zij ook van jou.

Houd een pen bij de hand zodat je ter ontvangst van je bestelling kunt onderteken met je eigen pen.

Dat ligt eraan wat je besteld hebt. Bij sommige producten heb je extra betaald voor montage. Heb je nu vraagtekens in je ogen? Dan heb je waarschijnlijk geen montage inbegrepen.

Wij verzoeken je vriendelijk om tijdens de montage niet in dezelfde ruimte te zijn. Dit is ook van belang voor jouw gezondheid en veiligheid.

Vragen over winkelbezoek

Nee. Vanaf 15 december tot op heden zijn al onze winkels helaas gesloten. Maar natuurlijk kun jij wel online shoppen! Onze webshop is 24/7 open. Wij volgen hierin de richtlijnen van het RIVM.

Beddenreus houdt de ontwikkelingen en de te nemen maatregelen strak in de gaten. Tot op heden zijn onze winkels hierdoor gesloten. Wij houden je up-to-date via deze pagina.

Ja dat kan via Click&Collect!

Met Click & Collect kun je online producten bekijken, telefonisch bestellen en afhalen bij een door jou gekozen Beddenreus winkel. Je kunt je bestelling telefonisch doorgeven: 0413 33 8947

Of wil je meer info over Click&Collect bij Beddenreus?

Meer info Click&Collect

Heb je een bestelling geplaatst om in de winkel te leveren, dan worden deze zonder extra kosten bij je thuisbezorgd. Je wordt hierover geïnformeerd per e-mail.

Vragen online shoppen

Uiteraard staan wij 24/7 voor je klaar via de webwinkel beddenreus.nl. De meeste bedden, boxsprings en matrassen worden door onze eigen bezorgers bezorgd en gemonteerd. Houd er rekening mee dat artikelen die door PostNL en [email protected] geleverd worden tot de voordeur worden bezorgd.

Via onze adviespagina's hebben we algemene adviezen over onze gehele collectie. Kijk eerst hier eens tussen!

Bekijk onze adviespagina's

Bezorging gaat door

Yes, je bezorging gaat door!

Zolang je geen corona-klachten hebt

Onze winkels zijn gesloten

Wij zijn gesloten, helaas

Shop dan online! 

Mondkapje dragen in de winkel

Wij dragen een mondkapje

Wat voor mondkapje heb jij?

Betaal contactloos

Betaal contactloos

Veilig voor ons allemaal

1,5 meter afstand bij Beddenreus

We houden een matraslengte afstand

Dat is sowieso 1,5 meter

We schudden geen handen

Zwaaien mag, handen schudden niet

Deze maatregel kennen we ondertussen wel

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem contact op met onze klantenservice

Deze site is beschermd tegen robots. Google Privacy Policy en Terms of Service zijn van toepassing